Szerintetek megmarad a baba vagy elmegy? (fontos)
4 napja késik, 2 napja teszteltem pozitívat..
Viszont tegnap óta ilyen barnás a wc papír ( de csak akkor észrevehető ha erősebben a hüvelyemhez nyomom a wc papírt, tehát nem folyik ki belőlem semmi) Sajnos fiatalabb koromban volt 2 abortuszom amit nagyon bánok, de semmiképp nemvolt lehetősem megtartani..
Tegnap szeretkeztem a párommal, és utána jelentkezett ez a barnás valami.
Nagyon aggódom.
És tudom szörnyű de sajnos jelenleg nincs tb-m és tb kártyám se.
Ha sokat biciklizek/sétálok mialatt elintézem lesz nagyobb gond? Nagyon ideges vagyok, aludni se tudok rendesen.
Szóval lehet hogy csak jövő héten tudok menni dokihoz ha elintéztem ezeket, mert ugye tb kártyát se tudok felmutatni meg támogatásom sincs.
Szóval lesz-e gond? :(
Nagyonis akarom ezt a babát, de nincs tb-m és akkora bunkók hogy nem vizsgálnak meg.
Kénytelen leszek rohangálni elintézni hogy megvizsgáljanak..
Nez kérdező nen kertelek,
Terhes voltan nagyon enyhén barnaztam csak terhesség eleje ota .
12heteb picit fajni kezdet a hasam de nem vészesen...
Es sajnos elveteltem!
Kérdező ne a tb legyél elfoglalva én pl a helyedte mar azt is mondtam volna hogy legalabb vizsgaljanak meg vagy írjanak ultragestant stb.... Vagy na kepes lennek vissza menni ugyanahoz az orvoshoz es ha ne a tb miatt múljon nar a gyermekem élete! Adig menek mig meg nen néznének normálisan!
Meg nyugodni sem tudnenk es varjam hogy na el vetelek vagy nem? Vetélés lassu folyamat akar napokig is elkhuzodhat.
Ja és azt mondta az orvos az sztk-ban, hogy nemkellett volna ilyen hamar tesztelnem mert lehet hogy megjön és elmegy a terhesség..
Csak ennyire érdekli őket kinek marad meg a babája.
Bemész ujra es megmondod az orvosnak hogy erosodott a barnazasod legalabb vizsgaljanak meg"mert a nővéred is igy volt"es ultragestant kapot "mert allitolag sargatest hiánya volt.
Es ha ez áll fent nalad is akkor legyen szives felírni .
Mert ha el is vetelek legalabb tudom hogy mindent megtettem a baba érdekében.
De nem tudok megnyugodni es türelmesen vatni hogy elveteljek!!
Ha fiatal vagy akkor ha lehetséges vidd magadal anyukádat"tudod felnott emberek nen flegmaskodnak!
Ha a portás zavarkodnak a Tb miatt akkor mond azt hogy verzel.
Bocsi Megkérdezhetem hogy hogy elsz?
velem B.p. A klinikán zavarkodtak (8ker üllői)! Ha pesti vagy akkor tudósok neked ajalni sztk ahol azzonal megvizsgalnak!
Ugy hogy lalcimem se pesti..tb nelkul.
Szolnoktól 30 km-re lakom, oda fogok most visszabuszozni! Sajnos kikell bicikliznem mert elég messze van a buszmegálló!
De mindenképp kikönyörgöm a vizsgálatot! Minden nap más orvos van, tegnap ráadásul nő volt aki egy agyatlan bunkó ma férfi orvos van remélem rendes.
Akkor menjel hatha ma szerencsésebb leszel ! Bicikli nem nagyon ajanlatos😞 en alltalaban csak akkor barnaztam amikor takarítottam vagy hajoltam
Egy szemetes zsák felemelesnel kicsit "verezni is kezdtem"
Valahogy juss el!
Ha mas orvos lesz akkor jelezd...tegnap voltam itt"es enyhén "mond az orvos nevet"haza küldött vizsgálat nélkül....meg gyógyszert sem kaptal ami segíti a terhesség megmaradását!
Remelem minden rendbe lesz veled. Ne aggódj valoszinu nem fő látszani semmi sem az ultrahangon...max ures petezsak de ez normlis hisz nagyon a terhesség elejen vagy!
De legalabb gyógyszert kapsz! Es normalis esetben vert is vesznek mert ha uh nem látnak semmit de a verrvetelen ott lesz a hcg szint ami bizonyítja a terhességet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!