Miért fontos, hogy a baba evés után "beinduljon", akkor mozogjon? Mennyi időnek kell eltelnie evés után, hogy elkezdjen mozogni?
Miért, fontos?
Csecsemőként mindig cicin aludt el, most 2 éves, az ebédlőasztaltól megy aludni. Teljesen egészséges.
Én még nem hallottam ilyet, hogy evés után mozognia kellene.
Ja, hogy a pocakban az anya evése után. Bocsi. Szerintem nincs összefüggés. Barátnőm mindent evett, csoki, jégkrém, kóla, mégsem mozgott a babája a 4D-n...
Én sem éreztem összefüggést. Pedig én rengeteg édességet is ettem terhesség alatt.
most látom, hogy terhességről van szó
akkor csak megjegyezném, hogy én egyszer romlott ételt ettem véletlen és csak akkor "indult be" a baba, de mint akit felhúztak, de vissza is köszönt az étel.
ebből kiindulva szerintem akkor indulnak be, ha baj van
Köszönöm a válaszokat!
Én is azt figyeltem meg, hogy van amikor többet mozog, van amikor egész nap, valamikor kevesebbet, de, hogy minden evés után...?
Nekem sem indul be minden evés után, csak az esetek nagy részében. Olyan 10-20 perc múlva, ahogy emelkedik a vércukrom, elkezd ő is "pörögni" :)
De hát minden baba más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!