Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért fontos, hogy a baba...

Miért fontos, hogy a baba evés után "beinduljon", akkor mozogjon? Mennyi időnek kell eltelnie evés után, hogy elkezdjen mozogni?

Figyelt kérdés
2015. máj. 21. 21:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ezt anno nekem is mondták, de ez sztem picit hülyeség... Már a pocakban is minden baba más és más. Az én lánykám szinte soha nem evés után kezdett el mocorogni, most mégis egészséges gyönyörű lassan 5 hónapos "nagylány".
2015. máj. 21. 21:27
 2/11 anonim ***** válasza:

Miért, fontos?

Csecsemőként mindig cicin aludt el, most 2 éves, az ebédlőasztaltól megy aludni. Teljesen egészséges.

Én még nem hallottam ilyet, hogy evés után mozognia kellene.

2015. máj. 21. 21:28
 3/11 anonim ***** válasza:

Ja, hogy a pocakban az anya evése után. Bocsi. Szerintem nincs összefüggés. Barátnőm mindent evett, csoki, jégkrém, kóla, mégsem mozgott a babája a 4D-n...

Én sem éreztem összefüggést. Pedig én rengeteg édességet is ettem terhesség alatt.

2015. máj. 21. 21:29
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Negyedik gyermekemet várom, eddig egyik dokitól sem hallottam egyik terhességemnél sem. A mostani dokinak ez a mániája. Nem értem az összefüggést, eddig nem figyeltem meg nagyon....
2015. máj. 21. 21:34
 5/11 anonim ***** válasza:
ha jól értem a kérdést, akkor kb csecsemőkorra vonatkozik, hogy ne szoptatás után, cicin aludjon el, hanem még játszon és önállóan megtanuljon egyedül elaludni ez neki érdeke.
2015. máj. 21. 21:43
 6/11 anonim ***** válasza:
*és amúgy felnőttnek sem egészséges rögön evés után fürdeni, vagy aludni, kellene várni ha jól emlékszem legalább fél órát minimum
2015. máj. 21. 21:44
 7/11 anonim ***** válasza:

most látom, hogy terhességről van szó

akkor csak megjegyezném, hogy én egyszer romlott ételt ettem véletlen és csak akkor "indult be" a baba, de mint akit felhúztak, de vissza is köszönt az étel.

ebből kiindulva szerintem akkor indulnak be, ha baj van

2015. máj. 21. 22:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Én nem tudom.. Az én babám ha nincs rúgdosós kedvében akkor annyira mindegy mit eszek és mennyit.. Ha pedig aktív, akkor ha semmit nem eszek is folyamatosan tevékenykedik. Szerintem ne foglalkozz vele.
2015. máj. 21. 22:12
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én is azt figyeltem meg, hogy van amikor többet mozog, van amikor egész nap, valamikor kevesebbet, de, hogy minden evés után...?

2015. máj. 22. 10:03
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem sem indul be minden evés után, csak az esetek nagy részében. Olyan 10-20 perc múlva, ahogy emelkedik a vércukrom, elkezd ő is "pörögni" :)

De hát minden baba más.

2015. máj. 22. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!