Akik külön kasszán voltak a párjukkal hogy vásároltak a babának?
Ezt hogy?
Olyat tudok elképzelni, hogy minketten betesztek havi 30-30 eft-ot egy dobozba, és ami a gyerekre megy, onnan veszitek ki. Hosszú távon nem megy, mert a gyerek költségei összemosódnak anyuka költségeivel.
volt már erről elég sok kérdés.
a bajok sztem majd ott kezdődnek mikor gyed/gyes van, és ugye csappan anyuka bevétele.
talán nem előbb kellett volna megbeszélni?
ha esetleg kiesel a melóból és nem kapsz semmit akkor mi lesz?
ha csak gyesed lesz, mi lesz?
te maradsz otthon a gyerekkel?
ezeket meg egy csomó kérdést kell letisztázni de gyorsan
Az orvosi vizsgálatok, szülés díját felezitek?
Ha (ne adja Isten) nem megy simán a szülés, és további beavatkozásokra lesz szükség? (Én így jártam, újra kellett műteni, és utána is volt még más, de nem ijesztgetlek, csak egy lehetőség, amivel számolni kell.)
Nem csak a babaágyat és pelust kell felezni akkor, hanem mindent. Főleg, ha te kapsz majd gyedet, ő meg dolgozik tovább, mintha mi sem történt volna. Ez hol jogos?
A gyerek családba érkezik. Nem fogjátok tudni felezni a kiadásokat, képtelenség. Majd idővel rájöttök. A gyerek örök kötelék, erősebb mint bármi más, és ennek köszönhetően a függetlenségeteknek is annyi. Csak be kell látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!