Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 18 éves lányod bejelenti,...

A 18 éves lányod bejelenti, hogy terhes. Te mit reagálnál rá, mint anyja?

Figyelt kérdés
Úgy hogy a középsuliból még van 2 éve!
2015. máj. 6. 14:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 anonim ***** válasza:
62%

Amúgy pedig biztos vagyok benne, hogy ez egy fake kérdés, hiszen te már hetek óta hat hetes terhes vagy kérdező.

Találhatnál jobb elfoglaltságot, mint azt, hogy szítod a tüzet feleslegesen :/

2015. máj. 7. 19:25
 72/81 anonim válasza:
34%

És ha védekeztek? És ha véletlen

volt? Meg mi az, hogy egy anya

elküldi a gyerekét, mert terhes?

Tudtommal egy anyának mindig ki

kéne állnia a gyereke mellett. A

Legtöbb anya még akkor is kiáll a

gyereke mellett, ha embert öl.

Gratulálok minta anyukák!!

2015. máj. 7. 21:12
 73/81 A kérdező kommentje:
Mar 100x leirtam h ezt magamnak számoltam...es ugy most 8 hetes lennek. De hetfon voltam dokinak es mondta h 6 hetes a baba. Akit megistartok..
2015. máj. 7. 22:16
 74/81 anonim ***** válasza:
34%
Gratulálok, hosszú és örömteli életet kívánok, a sok megkeseredett szerencsétlennel, akik egy gyereket plussz "tehernek" kezelnek, ne foglalkozz soha!
2015. máj. 8. 07:14
 75/81 anonim ***** válasza:
100%
Bizony utolsó, nem kell vele foglalkozni. Gyesbol meg családibol simán fel lehet nevelni a gyereket a híd alatt
2015. máj. 8. 07:25
 76/81 anonim ***** válasza:
22%
Szomorú, hogy ennyi eszed van, szomorú, hogy a te világodban csak te vagy... Az én világomban a gyereknek nem csak anyja van, hanem apja is, nagyanyja, nagyapja, legjobb esetben 4nagyszülője... Nem olyan egyszerű híd alá kerülni... Egy anya meg ne is találjon olyan munkát, ahol gond a gyerek, egy anyának legyen a gyerek az első...
2015. máj. 8. 07:35
 77/81 anonim ***** válasza:
62%
Te valami mese világban élsz, utolsó. Itt van egy 18 éves lány, aki még érettségizni se volt képes, egyszer meg is bukott, még két éve van hátra az iskolából. Egy apuka, aki szakmunkas képzobe jár, tehát a,nem egy eszleny ő se, b, esélyes hogy szintén max 18, c,nem dolgozik, ergo nincs jövedelme. Amit tudunk, az annyi, hogy a lány szülei nem el ítélhető módon nem fognak örülni a gyermekaldasnak. Tehát osszegeznem : két gyerek, nulla jövedelemmel, munka és végzettség nélkül, segelyre és a szülők nyakára óhajt gyereket vállalni. Ha szerinted ez helyes, akkor mielőbb kezeltesd magad
2015. máj. 8. 07:51
 78/81 anonim ***** válasza:
100%

Azért jól eldöntötte a kérdező, h ő márpedig megtartja, csak aki éppen a kenyeret fogja a gyerek és az anyja szájába tenni meg a lakhatást biztosítani, az nem tud még róla.

Mert ők nem érnek annyit, hogy időben tájékoztatva legyenek. A kérdező durván semmibe veszi őket, pedig még évekig el akarja tartatni magát velük, sőt nemcsak magát, még egy plusz főt is.

2015. máj. 8. 07:56
 79/81 anonim ***** válasza:

De hogy számoltad magadnak? Azt nem értem, hogy jött ki a 8 hét, amikor magadnak számoltad? Mert akkor kettő mensinek kellett elvileg kimaradnia. Ha pedig hat hetes vagy, akkor mensi után két héttel voltál nődokinál?

Mindenesetre akárhogy is van, NE várj a 12. hétig, NE állítsd egy helyzet elé a szüleidet, NE félj tőlük, ha már megtörtént a baj, ülj le velük, beszéld meg, hogyan tovább. A feltételes beszélgetés és a tényleges nem ugyanaz. Mindenképpen tudniuk kell, ha velük élsz, és konkrét tervekkel menj oda, ne csak azzal, hogy terhes vagy és megtartod. És ami még a legfontosabb: NE itt várj választ, vagy megoldást a problémádra!!

Gondolkodj el a gyereked sorsáról, és beszéld meg édesanyáddal!Abortuszra nem kötelezhet, de számold bele igenis azt, hogy a te gyereked lesz, neked kell törtetni érte, és ne a szüleid nyakára szüld meg!!!

2015. máj. 8. 08:15
 80/81 anonim válasza:
10%
Gratulálok az összes válaszolónak, aki azt mondta, hogy kirakná az utcára! Megbuktatok mint szülők, és mint emberek is! Ebben a világban csak a család számíthatna egymásra, de ha a saját anyja képes arra, hogy hajléktalanná tegye, és kirakja az utcára minden nélkül, és leszarja, ha esetleg harmadnap az ujságból olvassa, hogy a gyereke halott...Arra képes volt, h egy embertelen világba megszülje, de ha segítség kellene, még a családjára sem számíthat! Engem 23 évesen tettek utcára! Azóta csak szenvedés az egész!
2016. dec. 7. 23:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!