A 18 éves lányod bejelenti, hogy terhes. Te mit reagálnál rá, mint anyja?
Utolsó (51) te nagyon igazat írtál,látom hogy te átlátod azt ami miatt titkolom és nem merem még mindig elmondani. Minden kis apróságert szidtak mindig is!! Ha valamit meg jol csinaltam az olyan termeszetesnek tunt...dicseretet igazabol sose kaptam...
MÁR azert ki akartak tenni az utcára amikor megbuktam!!!!!!!!
:( :/
Az a baj,hogy a dontesem nem fogják támogatni...ugy gondoltam,hogy ezt az evet mar kijarom es a 11.osztalyt ugy kezdem mint magantanulo hogy a babával lehessek majd meg terhesen a mindennapos buszozás(60km) meg hogy fel5 kor kelni eleg nehez lenne. És ha esetleg megse sikerulne a magántanulós dolog mert tegyuk fel megbukok akkor max vesztettem még 1 évet de utána en mennék suliba es befejezném,leéretségiznék mindenképp!!!!
De ezt ugy se fogják támogatni,el fognak zavarni :/ " ne szégyenitsem oket" cimszo alatt.
51-es
Igen, szerintem is borzalmas világban élünk, ahol a tinigyerek már olyan rafkós, hogy teherbeesik és direkt nem szól, nehogy a szülő abortuszra vigye. Játszmázik, titkolózik, hazudik és nagyot csodálkozik, ha a szülő kivágja otthonról.
Volt itt egy kérdés, akit érdekel, annak belinkelem. A tinicsaj ugyanzet csinálta, kivárt sokáig, hogy már ne lehessen mit tenni, csak a megtartás jöhessen szóba. Apja -anyja összetörve, csalódottak, h a gyerekük átverte őket és az ő anyagi jólétükre, jó lakhatási körülményekre alapozva tök egyedül eldöntötte, hogy megtartja a gyereket és a szülei márpedig el fogják tartani.
Itt nem arról van szó, h jaj, nagyon be van fo.sva, mert fiatal stb. hanem színtiszta játszmázásról, a kiscsaj még becsomagolt betéteket is tett minden hónapban a kukába.
Na ez számomra olyan mértékben felháborító, hogy ha az én gyerekem ilyet tenne velem, gondolkodás nélkül vágnám ki otthonról.
Ha te olyan mamlasz vagy, h ezek után is tutujgatnád, melléállnál a "bajban" meg is érdemled, h a saját gyereked hü.lyének nézzen, semmibe vegyen, kiröhögjön.
Igenis szóljon, amint pozitív a teszt, hogy megoldást találjunk, mert ha kész tények elé állít, akkor én is kész tények elé állítom őt. Ennyi.
Csak kérdezem, hogy ha 18 évesen még 2 év van hátra a kozepiskolbol és minimum egyszer már megbuktal, akkor honnan veszed, hogy képes lennél magantanulokent bizonyítani?
Gyerek apja?
Azert irtam oda azt is h ha a magántanulos dolog nem mukodne es megbuknek akkoris folytatnam a sulit!
Az apa velunk van,nem hagyott el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!