Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 18 éves lányod bejelenti,...

A 18 éves lányod bejelenti, hogy terhes. Te mit reagálnál rá, mint anyja?

Figyelt kérdés
Úgy hogy a középsuliból még van 2 éve!
2015. máj. 6. 14:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 anonim válasza:
26%
De az ilyen nem anya, hogy elküldi a gyerekét... Meg kell oldani, ha már megtörtént, nem elküldeni a lányt...
2015. máj. 6. 16:27
 22/81 anonim ***** válasza:
78%
Nézd utolsó, en két dolgot nem turok el: a hazugsagot és azt, h valaki az én életemrol akár dönteni. Ha azt gyerekem teherbe esik és eltitkolja hogy már ne lehessen elvetetni vagy kesz tények elé állít, hogy márpedig ő megtartja, akkor bizony fel is út, le is út. Ha van benne annyi, hogy időben szól és nyitva van a kérdés, minimum annyira, hogy mit szólnék hozzá, akkor támogatni fogom. Nem fogom ra beszélni semmire, se a gyerekre, se abortuszra, mert az ő döntése kell hogy legyen. De ha annyival nem tisztel meg, hogy én is dönthessek az én eletemrol, akkor miért is kellene segitenem?
2015. máj. 6. 16:37
 23/81 A kérdező kommentje:

A kérdést azért tettem fel mert érdekelt hogy más anyuka hogy reagálna egy ilyen helyzetre. A válaszaitokat nagyon szépen köszönöm!

A szüleim még nem tudják mert nem merem elmondani,ismerem őket,hogy ők egy ilyen helyzetet úgy oldanának meg,hogy jo rendben mehetsz oda ahova akarsz!

Volt hogy a téma szóba jott de mindig azt mondták hogy az ilyennek kész,vége az egesz életét tonkretette es ebbol már csak nyomorúság lehet,ha te terhes lennél mennél oda ahova akarsz...itt nem maradnál minket NE szégyeníts!

Es igy,hogy megtudtam hogy terhes vagyok eszembe jutottak azok amiket mondtak,es tudom hogy nem csak megilyesztés kepp mondták,ezt komolyan gondolják!

Gondoltam az abortuszra de voltam orvosnál és Uh-n láttam...na onnan a pillanattól tudom,hogy legyen bármi én őt megtartom.

2015. máj. 6. 16:41
 24/81 anonim ***** válasza:
Nagyon remélem hogy a lányom nem kerül ilyen helyzetbe de ha igen akkor az abortusz mellett dönt és megteremti a megfelelő életfelteteleket tanul,él. Mivel gondolom a párja is fiatal, nem tudnának felnevelni egy gyereket. Ha megtartana sajnálnám hogy ilyen fiatalon nem élt semmi jót, dolgozhat majd tanulás helyett. Ettől függetlenül segitenem de azért remélném hogy a gondolkodásunk hasonló és nem akar fiatalon szülni hanem ismerkedik,tanul stb.
2015. máj. 6. 16:44
 25/81 anonim ***** válasza:
39%
#23 helyes, tartsd meg, aztán meg el ... a te életed
2015. máj. 6. 16:44
 26/81 anonim ***** válasza:

Mondjuk egy elképzelt szituáció meg a valóság nem ugyanaz, egyáltalán nem biztos, hogy ugyanaz lesz reakció. Viszont ha ilyen szépen hosszan titkolod, 100% hogy repülsz.

Mi a terved Amúgy?

2015. máj. 6. 16:46
 27/81 anonim ***** válasza:
85%
De áruld már el minek teszed fel ezt a kérdést többször? (bár látom töröltetted a válaszom amiben belinkeltem a korábbi kérdéseid - neked mentális problémád van - ne szülj gyereket, gyakorizás helyett meg inkább tanulj, hogy ne bukj meg többször)
2015. máj. 6. 16:49
 28/81 anonim ***** válasza:
100%

nem tök mindegy, hogy mi mit szólnánk? az a lényeg, hogy a te szüleid mit fognak szólni!!!

ha ennyire ellene vannak, akkor nyilván kész tervekkel kéne eléjük állnod. pl. hogy tervezed gyerek mellett befejezni a sulit, miből tervezed felnevelni a gyereket? apukával mi van, ő vállalja?

és igen, ha a gyerekem a pozitív tesznél elém állna és azt kérné segítsek, akkor leülnék vele és átrágnám, hogyan tovabb. de tudod ha 20 hetesen (csak böktem egy számot, mennyi vagy?) állna elém azzal, hogy ez van, nem mondta, nehogy azt akarjam, hogy vetesse el, oldjam meg az életét, mert neki tanulnia kell, pasi lelépett, hát nagyon hátba szúrva érezném magam és lehet azt mondanám neki, hogy ha ennyire felnőtt, hogy egyedül így döntsön, akkor lakhat itt, de oldja meg a többit egyedül.

szerintem nagyon nem korrekt az, hogy nem mondod el nekik, oláne azért, hogy ne kelljen elmenned otthonról...

2015. máj. 6. 17:30
 29/81 A kérdező kommentje:
6 hetes terhes vagyok
2015. máj. 6. 18:19
 30/81 anonim ***** válasza:
És mi a terved?
2015. máj. 6. 18:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!