A 18 éves lányod bejelenti, hogy terhes. Te mit reagálnál rá, mint anyja?
A kérdést azért tettem fel mert érdekelt hogy más anyuka hogy reagálna egy ilyen helyzetre. A válaszaitokat nagyon szépen köszönöm!
A szüleim még nem tudják mert nem merem elmondani,ismerem őket,hogy ők egy ilyen helyzetet úgy oldanának meg,hogy jo rendben mehetsz oda ahova akarsz!
Volt hogy a téma szóba jott de mindig azt mondták hogy az ilyennek kész,vége az egesz életét tonkretette es ebbol már csak nyomorúság lehet,ha te terhes lennél mennél oda ahova akarsz...itt nem maradnál minket NE szégyeníts!
Es igy,hogy megtudtam hogy terhes vagyok eszembe jutottak azok amiket mondtak,es tudom hogy nem csak megilyesztés kepp mondták,ezt komolyan gondolják!
Gondoltam az abortuszra de voltam orvosnál és Uh-n láttam...na onnan a pillanattól tudom,hogy legyen bármi én őt megtartom.
Mondjuk egy elképzelt szituáció meg a valóság nem ugyanaz, egyáltalán nem biztos, hogy ugyanaz lesz reakció. Viszont ha ilyen szépen hosszan titkolod, 100% hogy repülsz.
Mi a terved Amúgy?
nem tök mindegy, hogy mi mit szólnánk? az a lényeg, hogy a te szüleid mit fognak szólni!!!
ha ennyire ellene vannak, akkor nyilván kész tervekkel kéne eléjük állnod. pl. hogy tervezed gyerek mellett befejezni a sulit, miből tervezed felnevelni a gyereket? apukával mi van, ő vállalja?
és igen, ha a gyerekem a pozitív tesznél elém állna és azt kérné segítsek, akkor leülnék vele és átrágnám, hogyan tovabb. de tudod ha 20 hetesen (csak böktem egy számot, mennyi vagy?) állna elém azzal, hogy ez van, nem mondta, nehogy azt akarjam, hogy vetesse el, oldjam meg az életét, mert neki tanulnia kell, pasi lelépett, hát nagyon hátba szúrva érezném magam és lehet azt mondanám neki, hogy ha ennyire felnőtt, hogy egyedül így döntsön, akkor lakhat itt, de oldja meg a többit egyedül.
szerintem nagyon nem korrekt az, hogy nem mondod el nekik, oláne azért, hogy ne kelljen elmenned otthonról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!