Őszinte vélemény kérnek, ti szerettek/szeretettek terhesnek lenni?
Igen, de folyamatosan rettegtem. Veszélyeztetett terhes voltam mindkétszer, az első koraszülés lett a második nagyvetélés. Elsőre szüléskor megkönnyebbültem de csalódott voltam, hogy nem sikerült tovább tartanom a terhességet, másodjára összetörtem és olyan üresnek éreztem magam, hogy azt hittem, belehalok.
Mindkét terhességemben volt azonban néhány hét, amikor minden rendben volt. Tudtam közlekedni, volt étvágyam, nem folyt semmi, nem fájt semmi és egyszerűen nyugalom volt. Ezek miatt a hetek - amely nem volt a két terhességemben összesen 10 hét - miatt mondom azt hogy szerettem terhes lenni. Egyebekben kb halálfélelmek kínoztak végig, sajnos mindkétszer okkal.
A jövőre nézve pedig nagyon remélem, hogy megadatik egyszer az, hogy mindennel együtt aminek elébe nézek ha terhes leszek - márpedig szeretnék - végig bírok feküdni húsz hetet úgy, hogy nem történik semmi extra és tényleg az lesz a legnagyobb problémám, hogy most akkor balra forduljak vagy jobbra és megkíméltetek a vérzésektől, görcsöktől, kórháztól, méhszájgondoktól, méhlepényproblémáktól, folyásoktól, rossz vérképektől és rettegés helyett csak simán félni fogok, de azt is csak egy egészséges szinten. Ugye így lesz?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!