13 hetesen nem érzem magam terhesnek, ezért már minden hülyeséget összeálmodok. Volt ezzel így már más is?
A tünetek már eltűntek, a baba meg még nem mozog, és egyáltalán nem érzem magam terhesnek. Ettől már tiszta bolond vagyok. Este alvás előtt mindig hanyatt fekszem, és a hasamra teszem a kezem, és koncentrálok, hátha érzem a pici mozgását, majd egy kis idő után szomorúan tudomásul veszem, hogy nem érzek semmit, és elalszok. De tegnap már azt álmodtam, hogy kiderült, hogy már nem is vagyok terhes, most meg azt, hogy elvetéltem. :( amúgy az előzmények :van egy 6éves lányunk, két éve volt egy 16 hetes vetélésem heamatóma miatt, nyáron pedig egy missed üres petezsákot miatt. Ezt a drágát pedig már annyira szeretnénk, hogy azt el se lehet mondani
Veletek volt ilyen abban az időben, mikor tünetek már nem voltak, de a pici még nem mozgott?
Mig nem éreztem mozogni,gyakran álmodtam hülyeséget.
Pl.: ultrahangon láttam hogy egy kis patkány van a hasamba. Ébretés után kellett vagy 10-perc hogy rájöjjek hogy lehetetlen. :)
Szia!
Én 12+4 vagyok, és pár napja jött nekem ez a bolondság,hogy nem érzem magam terhesnek. Jól vagyok, 9. héttől kapok hormonpótlót vérezgetës miatt, az is elmúlt, minden ok, csak, ahogy leírtad:tünetek már nincsenek, mozgást még nem érzem. Uh is rëgen volt (29-én), az egy időre megnyugtat. Szerdän megyünk a genetikaira, addig próbálok nem aggódni. Kitartás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!