Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Őszinte vélemény kérnek, ti...

Őszinte vélemény kérnek, ti szerettek/szeretettek terhesnek lenni?

Figyelt kérdés
Persze nem arra gondolok, mert ha megszulom a gyerekem lesz a mindenem és persze most is az, hanem maga a terhesség és a vele jároja.

2015. ápr. 23. 21:58
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szerettem. Csupa rettegés volt. 3 gyerekem van.
2015. ápr. 23. 22:00
 2/41 anonim ***** válasza:
100%
ha a negatív részét veszem, én irtó nehezen tartottam magam az egészséges életmódhoz sokszor volt visszaesés a vége felé közeledve egyre sűrűbben, a végén már nem is ment egyáltalán semmit betartani és félek is ezért a köv terhességtől.
2015. ápr. 23. 22:01
 3/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerettem/szeretek, nekem semmi gondom nincs csak a savam bánt. Mindjárt 2 terhességgel csaknem a gond. Én a szülés hagynám inkább ki.
2015. ápr. 23. 22:03
 4/41 anonim ***** válasza:
100%
valtozo, de osszessegeben nem szerettem terhesnek lenni, tenyleg teher...foleg a vegen.
2015. ápr. 23. 22:05
 5/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Most vagyok majdnem 36 hetes. Az allapotot nem igazan szeretem. Nem vagyok ura a testemnek, zavar a hasam, ami olyan, mint egy lufi, ha leulok, ugy erzem magam, mint valami nagyhasu basa. Elfogadtam, hogy ez ezzel jar, de en nem elem meg rozsaszin szirupos alomnak. Ettol fuggetlen, ha valaki meg igen, azt is el tudom fogadni. Nem vagyunk egyformak. Megis, ha en oszinen elmondom, hogy furcsa erzeseim vannak a terhesseggel kapcsolatban, nehanyan ugy neznek ram, mint egy ufo-ra.
2015. ápr. 23. 22:09
 6/41 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó ugyanígy erzem csak nrm tudtam kifejezni :) köszi a valszokat mindnekinek
2015. ápr. 23. 22:11
 7/41 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon féltem tőle, hogy szörnyű lesz, mert mindenhol csak ezt hallottam, olvastam. De szerettem terhes lenni. Az elején volt hányingerem, fáradékony is voltam, terhességi cukrom is lett, vizesedtem is nagyon csúnyán, lumbágóm és aranyerem is előjött, de valahogy nem zavart semmi. Pedig nem voltam a föld fölött 20 cm-vel repkedő terhes, nem éreztem magam a föld nagyasszonyának, mégis valahogy lepergett rólam minden baj. Valahogyan mindig vártam a nagy szenvedést, a minden fájni fog, sehogy sem lesz jó állapotot, de ilyen nem volt. Talán ez segített.
2015. ápr. 23. 22:11
 8/41 anonim ***** válasza:
100%

én szerettem terhesnek lenni. nagyon jokat aludtam, még a 39. hétben is.

volt idom magamra, imádtam. (természetesen voltak olyan szakaszai a terhességemnek, hogy migrénem volt, folyamatosan epét hánytam, na és kb. havonta volt fertozésem...)

2015. ápr. 23. 22:13
 9/41 anonim ***** válasza:
8%
nem szeretek, de ha már felcsináltak nincs mit tenni.
2015. ápr. 23. 22:15
 10/41 anonim ***** válasza:
100%
8-as vagyok, igen, én is igy voltam, mint ahogyan a 7. válaszolo irta. vártam, hogy rosszabb lesz..aranyér, vizesedés, itt fáj ott fáj- végul semmi se fájt annyira, hogy emlitésre mélto legyen. (aranyér, vizesedés, hátfájás, terhességi cukor, kivánosság- ezek mind elkerultek)
2015. ápr. 23. 22:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!