Van aki idonként a terhesseég alatt ugy érzi, hogy jobb lenne mégsem lenni terhesnek és élni az életet folyamatos aggodás, rosszullétek nélkul?
Nem vagyok "tökéletes" minta, nem is célom, hogy annak látsszak, de ilyen dolgok nekem eszembe se jutottak, még gondolati szinten se.
Biztos, hogy fel vagy készülve a gyermekre, illetve akartad / akartátok őt, vagy csak "becsúszott"? Mert ha nem tervezett gyerkőc, úgy még valahol érthető lenne a hozzáállásod, de egy nő, aki tudatosan esett teherbe, vágyik a babára, nem azon fog izgulni, hogy mennyire fáj a vetélés fizikailag, sokkal inkább lelkileg!
nem csak becsuszott... volt egy tablettàs abortuszom, de korai volt igy nem volt borzaszto fizikailag, sem lelkileg mivel embrio sem volt.
most viszont rettegek attol amin keresztul kellene menni.annyi sztorit olvastam pfff. persze orulok, hogy még most minden rendben odabent(legalàbbis remélem) és szeretném persze a pici babàt egészségesen. de ha még is mennie kell és nem rajtam mulik nincs mit tenni... de a proceduràn és a fàjdalmon végig kell menni.
Igen, ez velem előfordult.
Menni alig tudtam úgy fájt a csontom, a hasam, a lábam be volt dagadva, elkezdtem nyílni...
Be voltam pánikolva és igen, volt h azt gondoltam, bárcsak ne lennék terhes, m féltem, h vmi baj történik.
De szerencsére nem lett semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!