Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Őszinte vélemény kérnek, ti...

Őszinte vélemény kérnek, ti szerettek/szeretettek terhesnek lenni?

Figyelt kérdés
Persze nem arra gondolok, mert ha megszulom a gyerekem lesz a mindenem és persze most is az, hanem maga a terhesség és a vele jároja.

2015. ápr. 23. 21:58
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Milyen jo latni hogy nem csak en vagyok igy ezzel..most meg csak 16hetes vagyok de az eddigi napok minden egyes perceben rosszul voltam sokszor hanytam.mikor eloszor mentem haziorvoshoz szinte sirtam hogy adjon valami gyogyszert hanyinger ellen..ugy szegyeltem mar magam hogy a paromnak egyfolytaba csak panaszkodok hogy ilyen rosszul vagyok meg olyan roszul vagyok..legalabb mozdulna mar meg a pici mert az biztos karpotolni fog ezert a sok rosszulletert..de meg mennyit kell varni?en meg semmi kulonost nem ereztem a pocimban
2015. ápr. 27. 09:55
 32/41 anonim ***** válasza:
Mikor kicsit jonagyon soknak erzem ezt az egeszet s a parom nyugtat akkor aztszoktam mondani hogy hagyjon mert o a hibas hogy felcsinalt..s hogy en ezt a 9honapot biztos nemcsinalom megegyszer vegig
2015. ápr. 27. 10:03
 33/41 anonim ***** válasza:

sajnáltam a babát hogy tőlem függ minden :(

engem sok baj ért(étvágytalanság, baleset, alig bírtam a cigit hanyagolni, rengeteg stressz, pánikrohammal fűszerezve, stb)nagyon vártam hogy kint legyen és tudjak rá vigyázni és ne az én szervezetemtől függjön szegénykém.

kegyetlen hosszú volt a 9 hónap :(

2015. máj. 13. 17:39
 34/41 anonim ***** válasza:
amikor mar kezdtem elhinni hogy a terhesseg vegetol nincs rosszabb, akkor jott a szules...szoval van rosszabb...kegyetlen mindketto a terhesseg es a szules is..persze csodalatos is egyben...de fizikailag...rokkantnyugdijas vagy hulla, ezt a ket lehetoseget lattam magam elott kozben..vegulis tuleljuk mind..de emberfeletti ero es jo orvos kell hozza, aki hisz benunnk , hogy vegigcsinaljuk siman..
2015. máj. 13. 17:57
 35/41 anonim ***** válasza:
Könnyű problémamentes terhességem volt , nem volt bajom vele . A szülést viszont hatalmas stressznek éltem meg , rettegtem , szenvedtem nem is tudtam magam átadni magam az érzésnek , hogy valójàban miért vagyok ott ... Bevallom kész megváltásnak éreztem a császármetszést 😅 !!!
2015. máj. 13. 18:04
 36/41 anonim ***** válasza:
Én szerettem terhes lenni. Bár voltak néha kellemetlen dolgok mint pl. hogy a gyomromat a torkomban éreztem, de semmi más problémát nem okozott. Szerettem a dokimat, megbíztam benne és úgy éreztem nem lesz semmi baj. Furcsa de még a kórházat is szerettem ahol szültem.
2015. máj. 13. 18:09
 37/41 anonim ***** válasza:

Nem, én nem szeretek terhes lenni (az más kérdés, hogy babázni meg igen). Nem szeretem, hogy a testem ural engem, és kiszámíthatatlan, ami történik. Soha nem értettem azokat, akik makacsul állítják, hogy "élvezik minden percét" (álszent dumának érzem). Az elején a folytonos rosszullét, émelygés, szédülés, kómás fáradtság. Aztán meg a maró gyomorsav, meg az örökös pisilési kényszer, még éjszaka is óránként...brrr. Nem beszélve arról, hogy terhesen úgy érzem, folyton az éhkoppot kell nyeljem, mert ha ránézek valamire, akkor jön két plusz kiló,és ezzel a doki/védőnő kegyetlen le...szása, hogy miért híztam ennyit. Meg folyton paráztat mindenki, meg beleszól mindenbe, úgy érzem (talán a hormonok miatt, de akkor sem kellemes). Az utolsó hetek is szörnyűek, amkor már minden mozdulat nehezére esik az embernek a hatalmas hasától.

Szóval most még egyszer, utoljára, aztán én befejeztem két gyereknél :-)

2015. máj. 13. 18:20
 38/41 anonim ***** válasza:
4 gyerekem van. Az első 3-nál nagyon szerettem. A negyedik nagyon hamar jött a harmadik után, azt annyira nem élveztem. Nekem nincsenek rossz emlékeim. Mondjuk mind a 4 terhesség eseménytelen volt.
2015. máj. 13. 19:32
 39/41 anonim ***** válasza:
Minden aggodalom ellenére, én imádtam azt az állapotot. Nem zavart a nagy pocak és élveztem, hogy valaki mozog odabent! :) Az utolsó 3 hetem volt rossz, de csak azért mert vizesedett a lábam és nehéz volt menni, de szerencsére más probléma nem volt. Szeretnék újra várandós lenni, nekem hiányzik a pocak, annak ellenére, hogy a kisfiam egy tünemény és imádom. :) 10 hós fiú anyukája
2015. máj. 13. 20:49
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
3 hete szültem első babámat. Hát, most hogy így visszagondolok a terhességre, vegyes érzésekkel teszem. Az a része nagyon jó volt hogy egy ember van bennem, mozog rugdos stb.. De testileg és lelkileg is nagyon nehéz volt. A szülés eltörpül amellett a testi-lelki vàltozás mellett amit a 9 hónap alatt átéltem. Az első trimeszter volt a legrosszabb az akár napi 3 hányással. Az utolsó trimeszterben meg alig tudtam mozogni, ólomnehéznek éreztem magam, 22 kilót híztam, sokat sírtam hogy bàlnának nézek ki, mindig is érzèkenyen érintett a súlyom. Azt így nem tudom kerek-perec kimondani hogy nem szerettem terhesnek lenni. Mondom inkább olyan vegyes, pozitív meg negatív is volt nekem az egész.
2015. máj. 13. 22:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!