28 évesen nem késő, apának lenni?
Apukám 20 évesen lett apa. Teljesen alkalmatlan rá egyébként.
Tesóménak most született babájuk 29 évesek, a párja is teljesen alkalmatlan az apaságra. Ki is jelentette hogy ő nem akarja, azóta hogy megszületett a baráti körben állandóan teszi a bunkó megjegyzéseket.
Párom már most nagyon szeretne, ő most 28, de a 30ik szülinapjára tervezzük. Még nem biztos, hogy sikerülni is fog.
Szerintem nem az életkor dönti el, hogy ki mikor érett meg rá, viszont tény, hogy valahol a gyerek és a változó kor között lenne optimális (20-40 év).
Egyidősek vagyunk a férjemmel, és így születtek/születnek a gyerekeink:
30, 32, 35 és 39 lesz (a tervezetten utolsó).
Nem érezzük, hogy túl öregek lennénk. :)
Egyébként ezt nem tudom miből gondolod, sok párkapcsolatban a férfi idősebb néhány évvel, de még a nők is gyakran 30 fölött válnak anyává.
Esetleg egy vidéki faluban éltek?
Nem is értem, még korai is a mai világban.:) nem is ismerek 28 éves apukát. a legfiatalabb apuka a környezetünkben 31 éves...ha belegondolok, hogy egyetem után rögtön kellett volna szülnöm, munka nélkül, stb.
a férjem 37, most született a gyerekünk, én 29 vagyok. bár nekünk csak egy lesz, más hasonló korúak simán terveznek még egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!