Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 22 évesen ciki lenne apának...

22 évesen ciki lenne apának lenni?

Figyelt kérdés
Eddig még nem történt baj, de sosem lehet tudni mi történik egyszer, pláne ha óvszer sincs mindig az embernél.

2013. jan. 7. 07:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
34%
Egyáltalán nem ciki, sőt, nagyon jó fiatal apának lenni. De a gyerek rengeteg felelősséggel jár, egy fiatalt még más dolgok foglalkoztatnak. A gyerekkel járó sok gondot, bezártságot ilyen fiatalon még sokan nehezen bírják, ezért is a fiatal párok gyakrabban szétmennek. Az anya ott marad egyedül a gyerekkel, magányosan. Az apát anyagilag megviseli a válás. Szóval csak óvatosan.
2013. jan. 7. 08:06
 2/11 anonim ***** válasza:
78%

cikinek nem ciki, de elég kevesen elég érettek hozzá ennyi idősen (ettől függelenül mégis vállaalnak gyreket... vagy csak becsúszik)

én magam se tartom elég érettnek magam hozzá, talán 4-5 év múlva.

23/F

2013. jan. 7. 08:10
 3/11 anonim ***** válasza:
38%

Az én párom 19 évesen lett apa. Most várom a harmadik gyerekünket, épp ma van a 24. születésnapja.

Nagyon jó apa, érett is. Az első baba becsúszott(fogigátló mellett) A másodikat akartuk. A harmadik ugyancsak becsúszott(spirál mellett)

Egyáltalán nem ciki, fel kell nőni a feladathoz:)

kétányos 22hkm.

2013. jan. 7. 09:10
 4/11 anonim ***** válasza:
77%

Biztos nem ciki, bár én nem tudom elképzelni egyik 22-23 éves srác ismerősömről sem, de qrva egyszerűen megelőzhető: Ha nincs nálad óvszer nem kell szexelni!!!!! Ki hitte volna, hogy ilyen egyszerű... Nemde? :O

Majd annak a nőnek nemzzél gyereket akivel le akarod az életed élni boldogságban , szereteben családként! Mert ha csak úgy becsúszik egy alkalmi szexből egy baba, 99%-ban megkeseredik a gyerek, az anyukája, meg a saját életeded is!!!

Kb 20-30 alkalmi kapcsolatom volt életemben, soha esélyét nem adtam annak, hogy teherbe ejtsenek.

Egyszerűen mert: "Hülye azért nem vagyok! "

34N

2013. jan. 7. 09:22
 5/11 anonim ***** válasza:
41%

Ja meg létezik a 72 órás tabletta is, ha kiszakad esetleg a gumi!

34N

2013. jan. 7. 09:23
 6/11 anonim ***** válasza:
49%

Azért kedves utolsó, megfelelő védekezés mellett is teherbe lehet esni. Én vagyok az élő példa rá, nekem 2x is sikerült.

Egyébként nekem soha nem volt alkalmi kapcsolatom és nem is lesz. A gyerekeim apja volt az első, és nem is tervezem mással a szexet.

Előző voltam.

Kétlányos 22hkm.

2013. jan. 7. 09:25
 7/11 anonim ***** válasza:
54%

Kedves kétlányos nem kell felkapni a vizet, spirál mellett valóban teherbe lehet esni, még foggátló mellett is előfordulhat, de a gyógyszer mellettinek az esélye kb 1 a 10 000-hez. Az meg, hogy volt-e alkalmi kapcsolatod vagy sem, az teljesen mindegy ebből a szempontból. És bocsesz, de vallom,hogy felelősség teljes szexuális élettel 99%-ban nem lehet sem szifiliszt összeszedni, sem gyereket . A srác hozzáállása. "hogy előfordul, hogy nincs nála gumi" hát épp nem felelősségteljes szexuális életvitelről szól.. :O

Mert ha nincs akkor nem szexelek. Ennyi. Ő a kérdésében, egyszerűen az írta, ha nincs nála és úgy szexel, és emiatt lesz gyereke.

34N

2013. jan. 7. 09:33
 8/11 anonim ***** válasza:
38%

Ja és kedves kétlányos, nálatok sem az óvszer szakadt ki ha jól olvasom... :O

34N

2013. jan. 7. 09:45
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A koroddal semmi baj nincs. A hozzáállással igen.

Amíg érdekel, hogy amit teszel mások szemében "ciki"-e, addig tinédzser vagy, nem felnőtt. A másik, hogy szerinted "baj" történik, ha gyereked lesz, szintén nem azt mutatja, hogy felkészültél rá. A harmadik pedig, hogy "óvszer sincs mindig az embernél"... egy felnőtt, ha nem akar gyereket, gumit húz, vagy más módon védekezik. Ha még a felelősségnek erre a szintjére sem jutottál el, végképp nem való neked az apaság. Ezért ebből a két mondatodból én azt gondolom, hogy NE legyél apa, és ezért tegyél meg mindent, mert ezzel a személyiséggel és hozzáállással nem kicsit lesz "ciki" a gyereknek, ha mégis besikerül!

2013. jan. 7. 10:31
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Párom 19 volt mikor megtudta,hogy apa lesz,én 20 voltam,mindketten megijedtünk egy kicsit tőle,de sose gondolta egyikünk se,hogy ciki vagy nem ciki fiatalon szülővé válni.Párom 22 éves van egy lassan 2 éves fiunk,csodálatos,türelmes,lelkiismeretes apuka a baba születése óta,komolyan mondom kettőnk közül Ő a jobb szülő.A hozzáállásod a ciki,ha így állsz hozzá inkább köss masnit a farkadra és ne használd,mert egyik fogamzásgátló módszer sem 100%os,mi is egy példa vagyunk sose volt baj az óvszerrel mégis becsúszott a baba,és azóta sincs gond az óvszerrel.
2013. jan. 7. 13:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!