Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 22 évesen ciki lenne apának...

22 évesen ciki lenne apának lenni?

Figyelt kérdés
Eddig még nem történt baj, de sosem lehet tudni mi történik egyszer, pláne ha óvszer sincs mindig az embernél.

2013. jan. 7. 07:54
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%

22 éves voltam,amikor a volt menyasszonyommal megpróbáltunk "összehozni" egy babát. Nem maradt meg,ez eléggé elkeserített,a kapcsolatunk később elhalványult és bontottunk. Nincs abban semmi "ciki",de csak akkor,ha szeretnétek is azt a gyermeket! A megfogalmazásod másodlagos,de legközelebb inkább írj felnőtt férfi módján! Aztán 27 évesen lettem apa,megszületett a Leányom és most 38 évesen lett egy Fiam! Hallgass a többiek jó tanácsára,meg arra amit én mondok: -Csak akkor kezdjetek hozzá,ha megbeszéltetek mindent!

Meglepetések és ijedtségek lesznek,de minden kezdet nehéz! Ha eléggé erős a kettőtök közti kapcsolat, van elég bizalmatok egymás és magatok iránt, akkor az sokat segít a problémák közös megoldásában! Ha ez mind ott van köztetek,akkor rendezett élet és sok-sok öröm lesz belőle!

Sok sikert,de azért csak ésszel! Ffi/38

2013. jan. 8. 14:52
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!