22 évesen ciki lenne apának lenni?
22 éves voltam,amikor a volt menyasszonyommal megpróbáltunk "összehozni" egy babát. Nem maradt meg,ez eléggé elkeserített,a kapcsolatunk később elhalványult és bontottunk. Nincs abban semmi "ciki",de csak akkor,ha szeretnétek is azt a gyermeket! A megfogalmazásod másodlagos,de legközelebb inkább írj felnőtt férfi módján! Aztán 27 évesen lettem apa,megszületett a Leányom és most 38 évesen lett egy Fiam! Hallgass a többiek jó tanácsára,meg arra amit én mondok: -Csak akkor kezdjetek hozzá,ha megbeszéltetek mindent!
Meglepetések és ijedtségek lesznek,de minden kezdet nehéz! Ha eléggé erős a kettőtök közti kapcsolat, van elég bizalmatok egymás és magatok iránt, akkor az sokat segít a problémák közös megoldásában! Ha ez mind ott van köztetek,akkor rendezett élet és sok-sok öröm lesz belőle!
Sok sikert,de azért csak ésszel! Ffi/38
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!