Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Biztos anyagi, lakhatasi...

Biztos anyagi, lakhatasi hatterrel 19 evesen szulni?

Figyelt kérdés
19 eves vagyok, es 3 hetes terhes. Az abortuszon nem is gondolkodtunk a ferjemmel. Szerencsere olyan helyen lakunk, ahol boven elferunk, 8 szobas csaladi haz. Kulon resz nekunk.

2015. febr. 11. 15:21
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Mi a kérdés? Leírtad a kész választ. Gratulálok a babához és jó egészséget!
2015. febr. 11. 15:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Felnőtt ember vagy, saját döntéssel (?)
2015. febr. 11. 16:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés valójában?:)
2015. febr. 11. 16:27
 4/8 anonim ***** válasza:
3hetes terhes vagy? És ezt meg honnan tudod??
2015. febr. 11. 16:32
 5/8 anonim ***** válasza:
59%

Nincs három hetes terhesség..., akkor 5 hetes lehetsz. Kimaradt menzesz időpontjában vagy 4 hetes.

Ha szüleid, férjed el tudnak tartani, akkor rajta. Mi akadálya lenne a babának? Sulit is tudsz végezni, később dolgozni menni és még mindig fiatal anyuka leszel, hogy jöjjenek a tesók. Csak ésszel mindent!

2015. febr. 11. 18:06
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Miért ne lehetne 3 hetes terhesség? 10 naposat már kimutatja a teszt, olvasd el a használati útmutatót, meg fogsz lepődni.

Nekem két hetesen jelentkeztek a legdurvább terhes tüneteim (émelygős rosszullét,migrén ami előtte sosem volt) teszteltem és lám pozitív lett egyből. Annyira rosszul voltam (migrén, émelygős hányinger),h elmentem magam kiíratni a házi orvossal 1-2 napra és mondta, h gyakran van ilyen esete, h ennyire korai terhességnek tünetei vannak.

5 hetes terhességet nőgyógyász állapította meg 3 héttel később, szóval nem én találtam ki.

5. hét után már nem voltak rosszulléteim, problémamentes volt az egész terhesség. Nem mindenki egyforma.

2015. febr. 11. 19:50
 7/8 anonim ***** válasza:
A spontán vetélések a nők 50-75%-ánál fordul elő. A terhesség ilyenkor nem sokkal az embriókezdemény méhfalba történő beágyazódása után szakad meg. Az osztódásnak indult, de be nem ágyazódott embrió ilyenkor vérzés kíséretében távozik az anya szervezetéből. (!)Mivel ez éppen a szokásos menstruáció idején történik, az anya gyakran egyáltalán nem is tud róla, hogy terhes volt, illetve hogy vetélésen esett át.(!)
2015. febr. 11. 20:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Szóval hiába tesztel valaki pozitívat menstruáció előtt, ez sajnos végződhet spontán vetéléssel. Ezért mondják azt sokan, hogy olyan nincs, hogy 3hetes terhesség.
2015. febr. 11. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!