Biztos anyagi, lakhatasi hatterrel 19 evesen szulni?
Nincs három hetes terhesség..., akkor 5 hetes lehetsz. Kimaradt menzesz időpontjában vagy 4 hetes.
Ha szüleid, férjed el tudnak tartani, akkor rajta. Mi akadálya lenne a babának? Sulit is tudsz végezni, később dolgozni menni és még mindig fiatal anyuka leszel, hogy jöjjenek a tesók. Csak ésszel mindent!
Miért ne lehetne 3 hetes terhesség? 10 naposat már kimutatja a teszt, olvasd el a használati útmutatót, meg fogsz lepődni.
Nekem két hetesen jelentkeztek a legdurvább terhes tüneteim (émelygős rosszullét,migrén ami előtte sosem volt) teszteltem és lám pozitív lett egyből. Annyira rosszul voltam (migrén, émelygős hányinger),h elmentem magam kiíratni a házi orvossal 1-2 napra és mondta, h gyakran van ilyen esete, h ennyire korai terhességnek tünetei vannak.
5 hetes terhességet nőgyógyász állapította meg 3 héttel később, szóval nem én találtam ki.
5. hét után már nem voltak rosszulléteim, problémamentes volt az egész terhesség. Nem mindenki egyforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!