Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 eves vagyok es baratommal...

17 eves vagyok es baratommal babat szeretnenk! Ti mit gondoltok ilyen hatterrel sikerulne?

Figyelt kérdés
suliba is jarok, meg suli mellett dolgozom is! eleg erettnek erzem magam ahhoz felneveljek egy kisbabat!
2015. febr. 7. 14:59
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%

mért nem akarod megkönnyíteni magadnak, hogy baba mellett ne kelljen mással is foglalkoznod, csak Vele :)?

meg próbáld ki előre, hogy 3 napon keresztül 3x3 órát alszol, és úgy ülj neki tanulni

2015. febr. 7. 15:03
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
*nem alszol
2015. febr. 7. 15:03
 3/35 anonim ***** válasza:
100%
*alszol
2015. febr. 7. 15:04
 4/35 A kérdező kommentje:
volt mar olyan is hogy egy szemhunyasnyit sem aludtam masnap reggel meg suli! de nagyon szeretnenk mar babat!
2015. febr. 7. 15:07
 5/35 anonim ***** válasza:
100%
hát azért legalább 3-4 évet várjál,meg olyan régóta nem lehettek együtt,hogy babát tervezz.ilyenkorba még elég ritka,hogy együtt maradtok,házasodtok stb. (biztos van kivétel,de 10ből 1kb) meg sok lemondással jár ám egy baba,egy 17évesnek más az életvitele. nem tudnál úgy tanulni,talán bánnád is,hogy nem élted ki magad,ki tudja lehet 2év múlva egyedül maradnál a babával. előbb tanulj,teremtsetek neki olyan körülményeket,majd aztán. ráérsz még.
2015. febr. 7. 15:09
 6/35 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, de milyen háttér? Eddig csak ennyit tudunk rólad: szeretitek egymást a pároddal, tanulsz, suli mellett dolgozol, érettnek érzed magad.

Bocs, de ezzel kitörölheted...

Milyenek az életkörülményeid? Mennyi félretett pénzetek van? Mióta vagy együtt a pároddal? Szüleiddel milyen a viszonyod? Miért egy névtelen oldalon kérsz tanácsot egy ilyen kaliberű dologgal kapcsolatban? Honnan van ennyi szabadidőd kamukérdéseket feltenni?

2015. febr. 7. 15:09
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
Suli,munka,gyerek....együtt a 3om nem fog menni tul nagy a teher és itt az alvást is értve mert ha nem alszol nem tudsz koncentrálni se az iskolában se a munkahelyen.Végezd el a sulit és utána könnyebb.
2015. febr. 7. 15:11
 8/35 anonim ***** válasza:
100%

4 az, semmi, hogy egy nap megesett az ilyen.

babaával hónapok lesznek

azért írtam legalább 3 napot

nem értem miért akarod tőle elvenni az időt azzal, hogy majd mellette ez meg az, amit nem is bírnál

2015. febr. 7. 15:15
 9/35 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy bannam mert szeretnenk nagyon! es hat oszinten megmondom nem vagyok se en se a parom bulizos tipus ugyhogy nem erdekelne hogy mindenrol le kene mondanom! 7 eve tancolok szeretem csinalni de arrol is kepes lennek lemondani!!!!!!!!! :)
2015. febr. 7. 15:16
 10/35 anonim ***** válasza:
100%
De a lényegre még mindig nem válaszoltál, h milyen anyagi hátteretek van pl?
2015. febr. 7. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!