6 napja kesik a menstruaciom es a baratommal nem vedekeztunk. Nem is szoktunk, mert szeretnenk babat. Mennyi az eselye h terhes vagyok? De tunetem meg nincs, csak hasfajas.
Figyelt kérdés
2014. aug. 22. 11:57
1/12 anonim válasza:
Ha ennyi idelye màr kėsik miėrt nem tesztelsz???
2/12 anonim válasza:
Az első "tünet" nálam csak a menstruáció késése volt
Késöbb jött csak a kellemetlenebb rész.(hányinger,hányás,szédülés,ájulás,mellfeszülés)
Tesztelj reggel első vizelettel! :)
3/12 A kérdező kommentje:
felek meg tesztelni..:( mar sokszor csalodtunk es inkabb varunk..:/
2014. aug. 22. 12:19
4/12 anonim válasza:
Ezt megértem,mi is így voltunk.De jobb tudni ha mégsem mint az,hogy fogalmad sincs hogy mi van. Nekem legalábbis :)
De ha gondolod várj!
Rendszeres volt elötte a menstruációd? :)
5/12 anonim válasza:
Ne fėlj :)legalabb meg tudod
Màskor is kėset màr ilyen sok napot? Szoritok neked :))
6/12 A kérdező kommentje:
hath..nem mindig:/ de kiszamoltam h mikor voltam a legtermekenyebb, ami jun.25-tol 28-ig es azokon a napokon mindennap egyutt voltunk..ugyhogy van ra esrly..v nem??:(
2014. aug. 22. 12:29
7/12 anonim válasza:
Termėszetesen hogy van ,aki sexuàlis ėletet ėl annak soha sem kizàrt a terhessėg ,mėg vėdekezėsel sem! Igy naturba:) mėg nagyobb eselyed van
8/12 A kérdező kommentje:
remelem osszejon..:( nemakarok csalodni megint:(
2014. aug. 22. 12:35
10/12 A kérdező kommentje:
agyhalott -.-
2014. aug. 22. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!