Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Most 12 éves vagyok és 4...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most 12 éves vagyok és 4 évesen elválltak a szüleim! Csak az a baj h nyáron mindig veszekedés van h hol vagyok! és elegem van ebből! Mindig azt nézem h apának is meg anyának is jó legyen de nem megy! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 21:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

mond hogy te szeretnél dönteni hogy kinél meddig és mikor vagy.

Váltogasd, egyik nap itt, másik nap ott. Vagy 2napot itt, 2napot ott:)

2010. aug. 7. 21:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is azt javasolom mint amit ez első válaszoló írt. Mást nem nagyon tudsz tenni :S
2010. aug. 7. 21:09
 3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat:)
2010. aug. 7. 21:12
 4/8 anonim ***** válasza:
hát ha iskolaidő alatt anyádnál vagy akkor a nyáron legyél apádnál sztem.
2010. aug. 8. 17:58
 5/8 anonim ***** válasza:
36%
Édes kicsi csívecske! Nagyon sajnállak! Nem tudok épeszű tanácsot adni, de úgy nézem a családban Te vagy az igazi felnőtt! Bárcsak a szüleid is néznék, hogy Neked mi a jó.Sajnos a dolgozók sokszor nem vehetik ki úgy a szabijukat, ahogy szeretnék. Bizonyára ez is gondokat okoz ennek a témának a megbeszélésében. Ha nem tudsz a szüleidr hatni, akkor az a legokosabb, ha nem veszel tudomást a veszekedésekről és nem a saját kicsi szivedet sajdíthatod.Buta, buta felnőttek. Szégyelhetik magukat! 38/L( 1 gyermekes és egyedülálló anyuka)
2010. aug. 9. 13:07
 6/8 BandSz válasza:
50%

Utolsó:

Ha ezt gúnyból írtad, akkor rohadtul nem érzed át csóri gyerek helyzetét...

2010. aug. 13. 23:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem jóindulatból írta a válaszadó.

Érdekes, hogy azt írod, TE nézed, hogy anyukádnak + apukádnak is jó legyen, amikor ennek fordítva kéne lennie, és nekik kéne nézni, hogy NEKED jó legyen :(

Ugyanakkor jó a rosszban, hogy apukád is szeretné Veled tartani a kapcsolatot. Az én szüleim 5 éves koromban váltak el, és nem volt ilyen problémám, amit írsz, mert "apám" felszívódott, soha nem keresett és soha nem akart látni.

Egy városban laknak a szüleid?

Szerintem naponta ne "vándorolj", az mindenképpen sok időt emészt fel (ha csak nem laknak egymás szomszédságában), inkább hetente, 2 hetente váltogasd.

Ha meg nagyon eleged van belőlük, hogy veszekednek a fejed fölött - úgy érzed, hogy nem is Veled akarnak lenni, hanem egymással versengeni, ugye? :( - tudod mit csinálj? :) Ne menj egyikükhöz se, hadd főjenek a saját levükben, hanem menj a nagyszülőkhöz, töltsd ott a nyár hátralevő részét :) (Előtte azért telefonálj nekik, hogy mehetsz-e)

29/N

2010. aug. 13. 23:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Egymással szembe laknak...:S
2010. aug. 14. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!