Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most 12 éves vagyok és 4 évesen elválltak a szüleim! Csak az a baj h nyáron mindig veszekedés van h hol vagyok! és elegem van ebből! Mindig azt nézem h apának is meg anyának is jó legyen de nem megy! Mit csináljak?
mond hogy te szeretnél dönteni hogy kinél meddig és mikor vagy.
Váltogasd, egyik nap itt, másik nap ott. Vagy 2napot itt, 2napot ott:)
Utolsó:
Ha ezt gúnyból írtad, akkor rohadtul nem érzed át csóri gyerek helyzetét...
Szerintem jóindulatból írta a válaszadó.
Érdekes, hogy azt írod, TE nézed, hogy anyukádnak + apukádnak is jó legyen, amikor ennek fordítva kéne lennie, és nekik kéne nézni, hogy NEKED jó legyen :(
Ugyanakkor jó a rosszban, hogy apukád is szeretné Veled tartani a kapcsolatot. Az én szüleim 5 éves koromban váltak el, és nem volt ilyen problémám, amit írsz, mert "apám" felszívódott, soha nem keresett és soha nem akart látni.
Egy városban laknak a szüleid?
Szerintem naponta ne "vándorolj", az mindenképpen sok időt emészt fel (ha csak nem laknak egymás szomszédságában), inkább hetente, 2 hetente váltogasd.
Ha meg nagyon eleged van belőlük, hogy veszekednek a fejed fölött - úgy érzed, hogy nem is Veled akarnak lenni, hanem egymással versengeni, ugye? :( - tudod mit csinálj? :) Ne menj egyikükhöz se, hadd főjenek a saját levükben, hanem menj a nagyszülőkhöz, töltsd ott a nyár hátralevő részét :) (Előtte azért telefonálj nekik, hogy mehetsz-e)
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!