Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem érzem jól magam a párkapcsolatomban, szakítanék, (sok a veszekedés már lassan gyülöletté fajul) de az élettársam öngyilkossággal fenyeget.29 éves ffi vagyok és 2 kislányunk van. Mi a véleményetek erröl?
Aki tényleg öngyilkos akar lenni, az nem fenyegetőzik vele. Ha mégis megteszi, akkor Darwin-díj...
Zsarolásnak ne engedj, mert ha látja, hogy működik, akkor életed végéig ezzel fog sakkban tartani.
Először is az ilyen fenyegetések csak üres dumák, csupán zsarolás, nem más.
Azontúl pedig ha netán mégis megtenné, csak jól jársz vele, hiszen nem kell költened a válóperre, tieid lesznek a gyerekek, kapsz özvegyi nyugdíjat, árvaellátást, és a vagyonon sem kell osztozkodni. Ráadásul mindenki téged fog sajnálni, és nem leszel kikiáltva mindenféle szélhámosnak, mint ahogy a férfiakat váláskor szokás.
Ne hagyd magad.
Ha meg is öli magát, nem a te hibád. Ő gyenge jellem.
Amelyik kutya ugat, nem harap.
Ha meg engedsz neki, akkor elveszed mindkettőtöktől az esélyt egy jobb életre. Szerintem ne hagyd hogy zsaroljon
Nekem néhány hónapja egy barátom (barát-barát) fenyegetőzött öngyilkossággal, mondván xar az élete. Pár napig próbáltam segíteni, de egyre inkább a fenyegetőzés-önsajnáltatás-önprodukálás témakörbe csúszott át.
Amikor egyik este telefonon mondta, hogy most megy át valakihez fúróért (akasztófát ácsolni), de csak reggel fog neki, nehogy felébressze a szomszédokat (!!!), akkor teli torokból leüvöltöttem a fejét, hogy ne xarakodjon már bitófával, egyszerűen tolja a fúrót nagy fordulatszámon a halántékába, majd ráb...tam a telefont.
Azóta is él és virul.
Utána próbált bűntudatot kelteni, hogy milyen jogon beszéltem vele ilyen hangnemben. Mondtam, hogy nem fogok bocsánatot kérni, mert szeretem-imádom, de érzelmi zsarolós játszmákban nem vagyok partner és legközelebb is ezt fogom tenni, ha megint elkezdi.
Azóta sincs fúrója :)
Ne engedj a fenyegetésnek, csak mondja hogy ne hagyd el. De egyébként ha öngyilkos lesz akkor végképp megszabadulsz tőle:)))
De úgysem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!