Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem érzem jól magam a párkapcsolatomban, szakítanék, (sok a veszekedés már lassan gyülöletté fajul) de az élettársam öngyilkossággal fenyeget.29 éves ffi vagyok és 2 kislányunk van. Mi a véleményetek erröl?
Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 17:24
31/31 anonim válasza:
Nem irod, hogy mi a veszekedeseitek targya. Hogy ki vigye ki a szemetet, vagy hogy te kesön jössz haza a munkabol, vagy hogy nem jatszol a gyerekkel, vagy a feleseget sok penzt ad ki ruhakra, vagy hogy keves a szex...? Szerintem, üljetek le NYUGODTAN, es mindkettötök irja le pontokban, hogy mi nem tetszik neki, mi zavarja, min kellene valtoztatni. Pontokba szedjetek, es egyszer az egyikötök, masszor a masikotok olvassa fel, es minden pont utan ertekeljetek ki a kerdest, beszeljetek meg. Ki mit tehet annak erdekeben, hogy egy problema megszünjön. Odakeszitenek egy perselyt is: aki felemeli a hangjat a masikra, magyaran mondva rakiabal a masikra, az büntetest fizet. Elöször 100.- majd 200.-, majd mindig a dupla összeget. Amig egy (hazas)par egymasra kiabal, veszekszik, nem lehet megoldani semmit. Ha mindez nem funkcional, akkor menjetek el egy pszichologushoz, illetve a nejednek szüksege van professzionalis segitsegre. Feltehetöleg elegge depresszios, es ha öngyilkossaggal fenyegetözik, akkor kilatastalannak tartja a helyzetet. A 2 kislanyotok kedveert tedd meg, hogy egy pszichologust szerzel a parodnak. Ha elköltözöl, indirekt modon veszelyezteted a kiskoru gyermekeiteket. Ez felelötlen lenne, szerintem. Adj meg egy eselyt a parodnak, es egy eselyt sajat magadnak. Ha a terapia utan megis a te utadat akarod jarni - a csaladod nelkül, akkor az elettarsnöd mar - remelhetöleg - gyogyultan maskepp fogja latni a dolgokat. Talan valoban tul különbözöek vagytok, es egy uj partnerrel jobb lesz. (Elnezest az ekezetek hianya miatt, nem magyar billenytyüzetem van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!