Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Már nem érzem jól magam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem érzem jól magam a párkapcsolatomban, szakítanék, (sok a veszekedés már lassan gyülöletté fajul) de az élettársam öngyilkossággal fenyeget.29 éves ffi vagyok és 2 kislányunk van. Mi a véleményetek erröl?

Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 17:24
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Egy barátnőmet megcsalta a férje. Amikor ezért a barátnőm el akart válni, a férfi öngyilkossággal fenyegetőzött. A barátnőm csak annyit mondott: "Jól áll nekem a fekete." Nem lett öngyilkos, meg sem próbálta.

Persze nem biztos, hogy ez mindenkinél hatásos. Lehet, hogy az jó megoldás lenne, ha elmondanád neki, hogy a fenyegetőzésével nem tud maga mellett tartani, és ha mégis megpróbálja, az az ő döntése lesz, neked emiatt nem lesz lelkifurdalásod. Szeretnéd, ha nem tenné meg, mert a gyerekeknek szükségük van rá, de az ő döntése, hogy mit tesz az életével, te már nem érzed jól magad ebben a kapcsolatban.

2011. máj. 9. 22:37
 22/31 A kérdező kommentje:
Kicsit hihetetlennek tartom hogy a meditáció megoldana köztünk bármit. Persze nem mondom hogy lehetetlen, és nem akarok megsérteni senkit, de nem fogok meditálni ezen.
2011. máj. 10. 09:26
 23/31 anonim ***** válasza:
64%
Adj neki tippeket, hol lehet vastag kötelet vásárolni, majd közöld vele, hogy akkor most elköltöztél a gyerekekkel, mert erre nincs szükségetek. A gyengék elhullanak. Aztán ennyi, kezd el pakolni. Nem akadályozhatja meg a boldogságodat.
2011. máj. 11. 08:16
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem "mediáció"t írtak. A lényege, hogy egy harmadik személy, a mediátor, segít közös nevezőre jutni.

Tippem szerint csak kísérletet tenne, levél aszpirin-decibor-mentő kombinációval. Tegye! Labilisnak nyilvánítanák és te kapnád a gyerekeket. Amúgy is. A férfiakanak jól áll a fekete... Oké, poén volt...

Nőként, feleségként és anyaként is azt mondom, csinálja csak. Szánom az olyan embereket, akik lelkiismeretfuralással akarnak magukhoz láncolni valakit. Ha megteszi is, te nem tehetsz róla. Nem te adtad a kést a kezébe, nem te nyomtál gyógyszert le a torkán, lökted a Dunába. Csak a saját önzősége, és gyengesége vitte oda!

Szánalmas az ilyen, de komolyan. Régen egy exem felképelt féltékenységből, én elhagytam. Telenyomta magát xanaxxal és hívta a mentőket. A családja is engem okolt, berendeltek a kórházba. Ott persze meglátták a monoklimat, én pedig kijelentettem, hogy örüljenek, hogy nem jelentem fel ezért. Neki pedig kijelentettem, hogy a kis akciójával nem ért el semmit, csak sajnálom és még jobban utálom, mivel egy rohadt agresszív, gyáva és gyenge jellem. Megint meg akart verni, de nem hagyták. Fogalmam sincs, mi van vele azóta, nekem már más a nevem, máshol élek és magasról teszek rá. Plusz tanultam egy kis önvédelmet, hogyha találkoznánk...

2011. máj. 11. 13:03
 25/31 anonim ***** válasza:
43%
Igazságtalan, hogy még neked kellett elmenekülnöd és személyazonosságot váltanod miatta.
2011. máj. 11. 16:05
 26/31 A kérdező kommentje:
Köszönök minden hozzászólást! És bocs hogy meditációt olvastam. :D amugy ajánlottam már neki hogy menjünk valami 'házassági tanácsadóhoz' de sosem tettük meg. Amugy meg már kicsit belefáradtam ebbe az egészbe.
2011. máj. 18. 12:50
 27/31 anonim ***** válasza:
Ha manipulatív párod van, csak árt a párterápia.
2011. máj. 18. 13:03
 28/31 A kérdező kommentje:
Elhagyom mert ugy néz ki hogy még csal is a legjobb barátommal... Már nemtudom sirjak e vagy nevessek, de azt hiszem nevetek.
2011. máj. 28. 08:37
 29/31 anonim ***** válasza:
Bonts pezsgőt.
2011. máj. 29. 11:06
 30/31 anonim ***** válasza:
Engem is zsarolnak!!! Ne engedj neki. Nem lesz öngyilkos, aki valóban az akar lenni, az nem reklámozza.
2012. okt. 11. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!