Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem érzem jól magam a párkapcsolatomban, szakítanék, (sok a veszekedés már lassan gyülöletté fajul) de az élettársam öngyilkossággal fenyeget.29 éves ffi vagyok és 2 kislányunk van. Mi a véleményetek erröl?
Egy barátnőmet megcsalta a férje. Amikor ezért a barátnőm el akart válni, a férfi öngyilkossággal fenyegetőzött. A barátnőm csak annyit mondott: "Jól áll nekem a fekete." Nem lett öngyilkos, meg sem próbálta.
Persze nem biztos, hogy ez mindenkinél hatásos. Lehet, hogy az jó megoldás lenne, ha elmondanád neki, hogy a fenyegetőzésével nem tud maga mellett tartani, és ha mégis megpróbálja, az az ő döntése lesz, neked emiatt nem lesz lelkifurdalásod. Szeretnéd, ha nem tenné meg, mert a gyerekeknek szükségük van rá, de az ő döntése, hogy mit tesz az életével, te már nem érzed jól magad ebben a kapcsolatban.
Szerintem "mediáció"t írtak. A lényege, hogy egy harmadik személy, a mediátor, segít közös nevezőre jutni.
Tippem szerint csak kísérletet tenne, levél aszpirin-decibor-mentő kombinációval. Tegye! Labilisnak nyilvánítanák és te kapnád a gyerekeket. Amúgy is. A férfiakanak jól áll a fekete... Oké, poén volt...
Nőként, feleségként és anyaként is azt mondom, csinálja csak. Szánom az olyan embereket, akik lelkiismeretfuralással akarnak magukhoz láncolni valakit. Ha megteszi is, te nem tehetsz róla. Nem te adtad a kést a kezébe, nem te nyomtál gyógyszert le a torkán, lökted a Dunába. Csak a saját önzősége, és gyengesége vitte oda!
Szánalmas az ilyen, de komolyan. Régen egy exem felképelt féltékenységből, én elhagytam. Telenyomta magát xanaxxal és hívta a mentőket. A családja is engem okolt, berendeltek a kórházba. Ott persze meglátták a monoklimat, én pedig kijelentettem, hogy örüljenek, hogy nem jelentem fel ezért. Neki pedig kijelentettem, hogy a kis akciójával nem ért el semmit, csak sajnálom és még jobban utálom, mivel egy rohadt agresszív, gyáva és gyenge jellem. Megint meg akart verni, de nem hagyták. Fogalmam sincs, mi van vele azóta, nekem már más a nevem, máshol élek és magasról teszek rá. Plusz tanultam egy kis önvédelmet, hogyha találkoznánk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!