Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Már nem érzem jól magam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem érzem jól magam a párkapcsolatomban, szakítanék, (sok a veszekedés már lassan gyülöletté fajul) de az élettársam öngyilkossággal fenyeget.29 éves ffi vagyok és 2 kislányunk van. Mi a véleményetek erröl?

Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 17:24
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Hát köszi a gyors válaszokat és a megerősítést a döntéseimben. Egyet értek (majdnem) mindenkivel. Ha még bárki hozzászól a témához azt is megköszönöm!
2011. máj. 9. 18:06
 12/31 anonim ***** válasza:
91%

Az öngyilkossági kísérlet is csak kísérlet. Általában jólúgy időzítve, hogy azért ne sikerüljön.

Aki öngyilkos akar lenni, az bebiztosítja magát több oldalról (pltabletta+érfelvágás+azt mondja,hogy 2 napig nem lesz otthon) és annak általában sikerül is.

A bevettem egy levél aspirint ésittam rá egy deci bort nem öngyilkossági szándék. Csak zsarolási kísérlet.

2011. máj. 9. 18:07
 13/31 anonim ***** válasza:
81%
Vedd fel magnóra, amit mond. Jól fog jönni a gyermekelhelyezéskor a bíróságon. Egy elmebeteg nőnek, aki öngyilkossággal fenyegetőzik többnyire nem adnak gyereket.
2011. máj. 9. 18:09
 14/31 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem érzed jól magad, akkor más sem fogja, és a 2 kislány is megérzi, ami semmivel sem jobb, mintha külön lennétek. Én is voltam együtt 3 évig egy férfival aki fenyegetett, hogy öngyilkos lesz, ezért vele maradtam. Majd egy részeg éjszakáján felhívott és szakított velem. Az volt életem legszebb napja. MÁsnap könyörgött, de nemet mondtam, ő azóta sajnos vagy 3x próbálta megölni magát, de nem érdekel, én csak szánni tudom. Viszont a te eseted tudom hogy más, mert van 2 kislány, de a zsarolásnak nem szabad engedni. Ha egy értelmes nő akkor nem mondhat ilyet, győzd meg hogy így neki sem jó és a gyerekeknek sem lesz jó. 24L
2011. máj. 9. 18:10
 15/31 anonim ***** válasza:
0%

Szereted Te ezt a férfit? Szerintem nem. A kislányok is megérzik ezt, hiába titkolod.

Dorothy (szexológus, párkapcsolati segítő)

2011. máj. 9. 18:23
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

kedves "Dorothy (szexológus, párkapcsolati segítő)"

olvasni tudni kéne.

Ő a férfi

2011. máj. 9. 18:25
 17/31 A kérdező kommentje:
Az utolsó kommentezönek: Lehet hogy nem mondtam de férfi vagyok. És szeretem még a párom, igaz ez már nem szerelem. De nem akarom hogy végül a viták gyülöletté fajuljanak, aztán pokollá.
2011. máj. 9. 18:28
 18/31 napietus ***** válasza:
85%
zsarolni semmiképpen ne hagyd magad. lehet, jobb lenne ha valakivel az ő családjában vagy baráti körében beszélnél erről, és kérnéd, hogy támogassák lelkileg, legyenek mellette.
2011. máj. 9. 18:33
 19/31 napietus ***** válasza:
100%
ja, és jól írták előttem, valahogy dokumentáld, mikor ilyeneket mond (ne csak egyszer, az kevés lesz, azt fogja mondani, hogy a vita hevében mondta stb.). szerintem annak a 2 kislánynak jobb helye lenne Nálad, mégis hogy tudná őket tisztességesen felnevelni egy ideggyenge nő?
2011. máj. 9. 18:39
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Mentőt hívni hozzá, és menni. Csernus után szabadon.
2011. máj. 9. 18:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!