28 évesen nem késő, apának lenni?
Egyaltalan nem keso.
Az elso ferjem 24 evesen lett apa (most 29 de meg mindig felelotlen es gyerekes)
A masodik ferjem is 24 evesen, de o azert eleg erett a korahoz kepest :) Szerintem a 28 pont jo.
Szerintem amikor valaki elérkezettnek érzi hozzá az időt. Az lehet akár 20 évesen is és lehet 40 évesen is. Azt elég szomorúnak látom, hogy sokan inkább az anyagi feltételeket helyezik előtérben, a személyi feltételekhez képest. Anyáink, nagyanyáink bizony úgy vállaltak gyereket, hogy társbérletbe éltek, vagy a szüleikkel közösen egy lakásban. Persze ha valakinek ez fontos, hogy lakás, autó, diploma stb. legyen, akkor vajon a mai világban mi az érték? A gyerek is csak egy státusz-szimbólum? El kell fogadni, hogy valaki a "semmire" is tökéletes szülővé tud válni, akár fiatal anya vagy apaként. És valaki anyagi javakban dúskálva, két diplomával is csapnivaló szülő.
Szerintem a 28 év tökéletes, csak akarjon is édesapa lenni.
(Egy nő, aki 35 évesen lett édesanya).
A férfiak általában idősebben lesznek apák, mint a nők anyák. (Tekintve, hogy egy kapcsolatban a férfi általában idősebb.)
Szerintem kifejezetten fiatalnak számít.
A nővérem 27 volt mikor szült, a sógorom pedig 29. Ezzel ők a legfiatalabbak.
Én 28 körül leszek, mikor gyereket szeretnénk, akkor a párom 31. Egyáltalán nem érezzük későnek. Ha minden jól megy, akkor meglesznek a babák mielőtt még a párom 35 lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!