35 évesen nem késő még apának lenni?
Figyelt kérdés
Eddig olyan szerencsétlen voltam a párkapcsolatok terén, most végre van 1 menyasszonyom, akivel minden tökéletes és ő az a nő akivel le szeretném élni az életem. Szeretnék nagyon gyereket is, de a menyasszonyom csak 3-4 év múlva akar még csak. Persze én ezt tiszteletben tartom, még van 1 éve az egyetemből hátra, meg szeretne utána még dolgozni is, én nem siettetem a dolgot, nem jelent ez problémát csak nézem a volt osztálytársaimat, a velem egykorúakat már mindenkinek szinte óvodás, kisiskolás gyereke van. Én most vagyok 31 éves, szóval kb. 35 éves leszek mire ezt én átélhetem. Nem leszek túl öreg apja a gyereknek?:(2013. márc. 21. 01:02
1/12 anonim válasza:
Szerintem 40 éves korig ideális a gyerekvállalás. Nem leszel öreg hozzá.
2/12 anonim válasza:
Dehogy, főleg férfinél nem. Amúgy apukám 40 volt amikor születtem, még most is megy az unokák után.
3/12 anonim válasza:
Abszolút nem. A nőknél problémásabb ez a kor de egy pasinál nem.
Fiatal leszel akkor még és talán érettebb is.
Talán addig még némi pénzt is félre tudtok tenni a nagy eseményre.
4/12 anonim válasza:
Nyugi, abszolút nem. 35 talán az ideális kor körül van a gyerekhez.
5/12 anonim válasza:
En 34/f vagyok es mi is mostanaban kezdtunk el komolyabban a gyereken es eskuvon gondolkodni. Szerintem egyaltalan nem keso, sokkal jobb a gyereknek is ha biztosabb csaladi/anyagi korulmenyek koze szuletik mintha 20-22 evesen egy meg kiforratlan kapcsolatba. En mar kibuliztam, kicsajoztam magam, sokkal nyugodtabb vagyok a kapcsolat jovojet tekintve mint lettem volna 10 eve.
6/12 anonim válasza:
En parom 33 volt, mikor megszuletett elso lanyunk, vagyis 33,5. Most megint babat varunk, Par honap hijan 37 lesz, mire megszuletik. Mi is ugy gondoltuk, hogy 40 eves koraig legyen meg a letszam:D
7/12 anonim válasza:
Itt miért van mindenki lepontozva, aki azt írta hogy nem gond ha a pasinak 30-35 felett lesz gyereke?
Sejtem... Ó ég.
NEM GOND, AKKOR LEGYEN GYEREKE, AMIKOR ÉRETTNEK ÉRZI RÁ MAGÁT ÉS A KÖRÜLMÉNYEK ENGEDIK. és pont. :)
8/12 anonim válasza:
Dehogy leszel túl öreg. Éppen 35 volt Apukám amikor születtem, soha semmi gond nem volt belőle. Párom 40 volt mikor a lányunk született, nagyon jó apa, most úton van a második és 44 lesz a születésekor. Emiatt ne aggódj.
9/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem leszel öreg. Viszont ő még tényleg ne szüljön egyetemről kiesve. Először add meg neki az esélyt, hogy hasznosíthassa a tudását valahol, aztán utána jöhet a babaprojekt.
10/12 anonim válasza:
Férfiként nem vagy idős hozzá. Nőnél ez nagyobb gondot, kockázatokat jelent.
De gondolj bele, a mai világban sokan 40+ vállalnak csak gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!