Van esély arra, hogy valaki 33 évesen egy pár hónapos babával párt találjon magának?
Igaz hogy ők vannak kevesebben, de vannak olyan férfiak, akiknek nem akadály a gyerek. Nagyobb az esély azoknál, akiknek szintén van már.
A kérdés inkább az, hogy hogy van ideje ismerkedni egy olyan valakinek, akinek pár hónapos babája van.
Én épp attól tartok, hogy a férfiak többségének akadályt jelent, ha a nőnek van gyereke...
Igen, most nem tudnék ismerkedni, mert nincs idő / lehetőség rá, majd később.
3-as vagyok. Van akinél igen, se sokaknál nem. Én az elején azzal nyitottam hogy van két gyerek, én csomagban vagyok..
Akikkel nem lett semmi, azokat nem tudom hogy a gyerek riasztotta el, vagy amúgy sem lettem volna szimpatikus, mert előfordult, hogy nem passzoltunk össze.
De elvált férfinál azért volt előny, mert nem akart már sajátot, elég volt neki fizetni a tartásdíjat, egy gyerekes nő meg nem fogja nyüstölni hogy legyen közös baba. De érdekes módon lett volna gyermektelen férfi jelentkező is, csak őt meg én passzoltam más ok miatt...
8: Mondjuk a gyereknek sem hátrány, ha olyan családban nő fel ahol lát férfi mintát is, nem pedig egy besavanyodott mártíranyuval, aki majd 20 évesen ha el akar költözni, akkor a fejére olvassa, hogy "feláldoztam magam érted, most itt hagyod anyádat???".
Nekem a gyerekek imádják az új páromat, aki olyanokat megcsinál amit a saját édesapjuk sosem: kikérdezi a leckét, leül velük játszani, meghallgatja őket nem csak ontja a hülyeségeit és a nagy terveit amiből soha nem lesz semmi, és NEVELI is őket, nemcsak anyut d.gja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!