Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van esély arra, hogy valaki...

Van esély arra, hogy valaki 33 évesen egy pár hónapos babával párt találjon magának?

Figyelt kérdés
2013. márc. 18. 22:23
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
5-ös! Nem futkosok senki után!!!!!!!!!! Csak nem egyedül akarom leélni az életemet. Mint írtam is, nem most akarom. Csak elgondolkodtam a jövőn. Ennyi!!!!!!!!
2013. márc. 18. 22:52
 12/29 anonim ***** válasza:
94%
Ugyanannyira van rá esély, mint emennyire nincs :). Csak bele kell futni a megfelelő személybe, aki nektek megfelel, és akinek ti. Ma vásárolt nálam egy elvált férfi, a szintén elvált jelöltje 6 éves kisfiának. Nagyon be volt sózva szegény, látszott fontos neki a csaj, nagy izgalommal válogatta össze a dolgokat, hogy biztos tetsszen a kisfiúnak. Hát ha úgy alakul, remélem boldogok lesznek :). Neked is szok szerencsét kedves kérdező!
2013. márc. 18. 22:53
 13/29 A kérdező kommentje:

Ja és a 8-asnak is ugyanezt válaszolom!!!!!!!!!

Nyomorultak nem igaz nem lehet normálisan válaszolni. Szánalmasok vagytok! A többieknek köszönöm.

2013. márc. 18. 22:53
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Én 3 kis gyerekkel találtam párt, szerelmet. Nem tudom melyikünknek volt kisebb az esélye. Egyáltalán nem reménytelen.
2013. márc. 18. 22:57
 15/29 anonim ***** válasza:
7%
Nem vagy egyedul, gyereked van, hat a parkapcsolat fontosabb mint ö? Azon gondolkozz, hogy mit tehetsz a gyerekedert, nem hogy ki a köv felelötlen telen talan alak, akinek alatendelnéd magad es a gyermeked, mert gondolom elvárnád, hogy apának szólitsa a szeretödet, hogy az nehogy megsertödjön
2013. márc. 18. 23:01
 16/29 anonim ***** válasza:
96%

15: Mit nem lehet azon megérteni, hogy a GYEREK ÉRDEKE, hogy boldog családban éljen, amelyben az anyja is boldog, mert csak úgy lehet kiegyensúlyozott lelkű gyereket nevelni, ha az anyja is kiegyensúlyozott. Tudom hogy baromi nehéz egyedülálló anyának lenni, megküzdeni a munka és a gyereknevelés mellett a házimunka 100%-val és még a férfimunkákkal is, amit a házasságban élő nők egy "drágám kiégett a lámpa, kicserélnéd a körtét"-tel intéznek el. Tudom milyen egy felmosórongynak érezni magad, és a gyereknek mennyivel jobb, ha van anyának egy olyan társa, aki mellette áll és a problémákat együtt oldják meg, és akire felnézhet, ha már a drága apucinak nem fűlt a foga a gyerekneveléshez.

Ja, amúgy apukának is azt mondanád, hogy most már kössön csomót a f.rkára és más nőre se nézzen? Őt miért nem kéred számon, hogy húzzon haza és a gyerekével foglalkozzon, ha már megcsinálta?

Bár szerintem hiába is magyarázom, te csak azt látod hogy a nőnek viszket a micsodája és mindegy ki, csak d.gja már meg valaki....

2013. márc. 18. 23:11
 17/29 anonim ***** válasza:
3%

Igen , a gyerek erdeke, h anyuka éljen a nemi szervének es vegiglovagolja az életet, hagyjuk.

A gyereket a nö tartotta meg es hordta ki, ezert illik jobban helytallnia mint az apanak!

Nehogymar elhagyja, mert az apja is bulizik meg azt se erdekli. Hol lenne az en lanyom, ha en is igy gondolkoztam volna, es azt mondtam volna, hogy teszek ra, mint az apja

2013. márc. 18. 23:17
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Ki mondta hogy tesz rá??????
2013. márc. 18. 23:18
 19/29 anonim ***** válasza:
95%

Ennyi sötétet..A gyereke az gyerek, attól még egy felnőtt nőnek szüksége van egy felnőtt párkapcsolatra. Attól még a gyerek az első, de, hogy kiegyensúlyozott legyen idővel szeretne találni egy partnert. Mit nem lehet ezen érteni?

Vagy amikor gyerekünk van onnantól mindenki átmegy Szűz Máriába. És ha igen, azzal mi is lenne cél?

Ráadásul feltételezem, hogy a kérdező érzelmileg sokat nélkülözött, amíg ide jutott.

Van esélyed, vannak férfiak akik nem is akarnak saját gyerekek, ne keseredj el. És sokan vannak olyanok is, aki éppen elváltak, ezernyi variáció van..és bármikor szembe jöhet aza férfi.

2013. márc. 18. 23:25
 20/29 anonim ***** válasza:
1%

Én nem szabaditanak a gyerekemre egy mostohaapát, nagyon kevés a jó ember a vilagon, van, de kevés.

Mehet , talalkozgathat ferfiakkal mikor a gyereke ovódas( mert korabban nem jó, nagyon leszivja az anya energiait es erzeseit egy új kapcsolat, es megsinyli a gyerek)

Lehet szexelni ferfiakkal hazassag nelkul is es anelkul, hogy a gyermeket belekavarjuk!!!

2013. márc. 18. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!