Van esély arra, hogy valaki 33 évesen egy pár hónapos babával párt találjon magának?
A 8. válaszoló, aki olyanokat írkál egy idegen embernek, hogy ő egy "ragály" stb az normális???
Ne haragudj, de hogy jössz ehhez?
Ezen az értelmi szinten vannak emberek a 21. században, hogy lehurrognak egy gyerekes nőt, mert szeretne boldog lenni és párt találni?
Mégis mi a halálért ne akarhatna párkapcsolatot azért, mert gyereke van?
Hol éltek ti, bivalyb@sznádon, ahol szájára veszi a falu aki hamar talál út társat, vagy mi???
Én még életemben nem írtam ide ilyen stílusban, mint most, de amit itt olvastam, az kiverte a biztosítékot.
Mert ezt nem kis tinik írták, akiknek "majd benő a feje lágya", hanem vélhetően felnőtt emberek.
És, ezt most sokan nem fogják szeretni, de nem felvilágosult,értelmes emberek, hanem begyepesedett, megkeseredett, és meglehetősen szűklátókörű emberek...
Mindennek megvan az ideje ! Egy anyuka is tud tarsat talalni, mikor nagyobb a gyereke, ne a ket honapos gyereket hanyagolva, tejjel teli mellekkel fusson randevukra, idegen pasikkal!
Aki szult, az elöterbe kell helyezze a gyerekét!
8-as, 15-ös, 17-es!!!
Úgy ítélkeztek valaki felett, hogy nem is ismeritek! Mi bajotok van? besavanyodott nők vagytok, vagy pasik akik nem kellenek senkinek?? :)))
Miért ne találhatna párt magának, miért kéne egyedül éljen?
Kérdező, én két gyerekkel is találtam, barátnőm is kettővel, van elég pasi a világon, csak meg kell keresni a megfelelőt. Olyat, akinek már van, de elvált. Akinek még nincs, azzal én nem állok szóba, mert én már szülni nem akarok, de te ha akarsz olyat is találhatsz.
8-assal egyetértek.
Én is egyedül maradtam mire szültem, de eszembe sem jutott senki és semmi még utána évekig...ilyenkor napi24 órában csak a gyerek a fontos.
A keresgélés, az ismerkedés, a kapcsolatépítés irdatlan sok energiát és figyelmet igényel ahhoz képest, ami egy kisbaba mellett jut egy gondoskodó anyának.
Egyedül csak akkor lenne más a véleményem, ha a kiszemelt férfi már nem ismeretlen, ha olyanban gondolkozol, aki most is és már régóta a közeledben van/volt és így már nem annyira zsákbamacska...de a kérdésedből nem ez következik...
Ez a 13%-os mekkora egy b....tlan p...a !
remélem a kérdező nem veszi a szívére és csak jókat röhög rajta.
Persze, hogy fogsz találni párt, kár ezen agyalnod.
Nem olvastam a válaszokat.
Nekem is két hónapos volt a kislányom amikor szétmentünk az apjával, és most inkább a picivel foglalkozz. Utána eljön a pasizás ideje is. :) Igaz, én 25 voltam, de mellékes. Férjhez én is 32 évesen mentem és tervezzük a közös babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!