Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debrecen környékén élők hol szoktatok ismerkedni, ahol van esély normális párt is találni?
Ha van sok zsetonod és fekete BMW-d, akkor bárhol esélyes vagy.
Ha nincs, akkor sehol.
Szia!
Én Debrecenben tanulok és emiatt 1 évig rendeszeresen próbálkoztam ismeretlen lányoknál, leszólítva őket a városban, de mivel nem jött be a lányoknak ez a fajta ismerkedési mód, így ma már csak facebook-on ismerkedem, bár itt sem találtam még olyan lányt, aki külsőre és jellemre is lenyűgözne.
Nah, ez nagyon jó kérdés, ha valaki tud valami jó tippet, akkor írja le.
Saját tapasztalatom: a tavalyi évben elég "sokat" (mármint nekem a heti 1 már annak számít) jártam a belvárosi klubokba, de ott tényleg nagyon nehéz komolyabbra vágyó lányokkal találkozni. (Már az is ritkaság, hogy valaki 20 feletti, nem mattrészeg és nem r*banc).
Sokkal jobbak az igényesebb, beülős helyek (pl. Roncs), főleg nyáron, amikor üzemel a kerthelyiség. Vannak még igényes félig kávéház, félig kocsma jellegű helyek (a kedvencemet nem írom le, mert valaki még rám ismer :) ), ahol normálisabb emberek szoktak megfordulni.
Aztán ott van a munkahely/egyetem, ahol nem célszerű házi nyúlra lőni, viszont előfordulhatnak "távolabbi nyulak", mondjuk, ez már nem városi sajátosság.
Hmmm, így visszaolvasva a válaszom látom, hogy nem nagyon tudtam segíteni, de hátha jön valaki, aki megmondja a tutit. Mondjuk, valami azt súgja, hogy olyan hely, amit Te elképzelsz, sajnos nem létezik. Ha létezne, akkor biztos, hogy már sokan tudnának róla...
Azért nem akarom leírni a nevét a helynek (max. privátban), mert ez egy eldugott intézmény aljában van, ahová "külsősök" nem nagyon szoktak járni.
Amúgy a szóba jöhető egyszavas jelzők lehetnek például a hímr.ngyó vagy kurafi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!