Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Debrecen környékén élők hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Debrecen környékén élők hol szoktatok ismerkedni, ahol van esély normális párt is találni?

Figyelt kérdés
Pl. húszas éveitek második felében járók? Normális pár alatt a hűséges, szeretetre vágyó emberkéket értem, akik nem csak egy szimpla kalandra vágynak hanem hosszú távú boldogságra a másik "felükkel".

2012. dec. 26. 15:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Kérdező hány éves vagy?
2012. dec. 29. 11:35
 12/25 A kérdező kommentje:
Húszas éveim második felében járok :) Egyébként 27 éves vagyok.
2012. dec. 29. 18:39
 13/25 anonim ***** válasza:
az nekem túl öreg
2012. dec. 29. 19:03
 14/25 A kérdező kommentje:
Hidd el, az ilyen Te stílusú emberke hiába lenne korban hozzám illő, nem kérnék belőle.
2012. dec. 29. 19:11
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
mi bajod a stílusommal te pina?
2012. dec. 29. 20:04
 16/25 anonim ***** válasza:

Azért jó látni, hogy még nem haltak ki a középkori kasztok itt a keleti végeken.

Most egy jobbágy-paraszttal akadtál össze, de remélhetőleg a szilveszteri bulin fel fog bukkanni a lovag is :D

2012. dec. 29. 20:48
 17/25 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyos vagy. :) Tudod, "bolondot" hallgatással lehet "legyőzni". Inkább már nem is reagálok rá, mert nem akarok az ő szintjére süllyedni.
2012. dec. 29. 20:56
 18/25 anonim ***** válasza:

Valahogy nekem is ilyen gondjaim vannak mint neked, kedves kérdező, csak én a másik nemet képviselem.

Nem alkalmi kapcsolatokra nagyon nehéz találni rendes nőt (esetedben férfit), és igazából nem is tudom egyáltalán hol lehetne hozzáfogni a "kereséshez". Persze fiatalon jobban elmegy az ilyen alkalmi kapcsolatos dolog, de mostmár én is a hosszabb távú kapcsolatokra hajtanék. Úgyhogy ha megtaláltad azt a helyet, ahol rendesen lehet ismerkedni, mindenképp oszd meg velem/velünk!

2013. jan. 2. 22:31
 19/25 A kérdező kommentje:
Megosztom veletek mindenképpen ha szerencsével járok..(Egyébként én semmilyen korban nem tolerálom az egy éjszakás kalandot.) Ha bárkinek vannak tanácsai a fent említett kérdésemmel kapcsolatban, szívesen fogadom őket. Köszi!
2013. jan. 3. 19:14
 20/25 anonim válasza:
Eredmény? Esetleg jelenleg valami ötlete valakinek?
2013. márc. 21. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!