Ti mikor válalnáttok be egy terhességet? Hány évesen? Illetve mennyi együtt lét után?
minimum egy szakma + 3 ev munkatapasztalat, ez igy tehat min. 22-23 eves kor. És legalább két év problemamentes egyutteles az apaval. Hogy ezen felul miota jartok az mimdegy.
Nalam még elvaras volt a sajat auto, lakas, eskuvo is.
Előbb mindenképpen befejezném a sulit és továbbtanulnék, borzalmas a helyesírásod, de nem bántani akarlak....
Mi 6 év együttlét után házasokként, diploma, kb 10 ledolgozott év és saját lakás (gyerekszobával) után vállaltuk be, így nyugodtan várjuk az első babánkat, én 29 éves vagyok, férjem 33. Nem érzem hogy lekéstünk volna bármiről hogy eddig vártunk.
18 évesen ritkán sül ki jó belőle, sem anyagilag, sem párkapcsolati szinten szerintem, és utána nagyon nehéz lesz visszaülni az iskolapadba, meg normális munkát találni. Persze már ha akarsz. Sokan inkább szülnek 18 évesen mert nem akarnak dolgozni, remélem te nem ezért gondolkodsz rajta:)
A hormonzavar simán kezelhető, sőt idővel romolhat/javulhat magától is. Ez nem meddőség, csak csökkent esély. Akármikor simán összejöhet. De kezelni nem ártana!
Akkor vállalnék gyereket, ha felnőtt ember vagyok, nem csak magamat, de a gyerekemet is el tudom tartani, van élettapasztalatom és stabil, több éves párkapcsolatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!