Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megtehetem, hogy az apuka ne...

Megtehetem, hogy az apuka ne vehessen részt a születendő gyermekem életében?

Figyelt kérdés

7hetes vagyok most tudtam meg 10 év könyörtelen hazugságait!nem szeretném,hogy bármi köze legyen hozzánk is!van rá esélyem,hogy ezt elérjem?

Köszönöm a válaszokat!

2014. szept. 11. 23:20
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:
Szerencsére vannak sokan mellettem!úgyhogy remélem átjutunk ezen azvidőszakon valahogy!
2014. szept. 12. 00:52
 42/48 anonim ***** válasza:
Na, az jó. Reggel első dolgod legyen alaposan kibeszélned magad valakivel, addig is pedig RELAX
2014. szept. 12. 00:54
 43/48 anonim ***** válasza:

Szia!

Remélem sikerült megnyugodnod! Hasad? Görcsölsz még? Próbálj ne idegeskedni, azt csak bajt okoz.

Átérzem a helyzeted, ugyanebben a cipőben voltam, de én is csak pár hónapig. De teljesen ugyanez a szitu volt, leszámítva hogy én nem vártam babát.

Ha Te úgy látod jónak, hogy nem kell a babádnak egy ilyen "ember" (mert ezek nem azok), akkor tégy úgy. Viszont arra készülj fel, hogy várhatóan majd próbálkozni fog, hogy láthassa a gyereket. Lehet, hogy nem most, lehet később. Lehet, hogy csak azért, hogy Téged bosszantson vele, de számolnod kell vele. Ezek a gerinctelen férgek már csak ilyenek!

Neked sok-sok kitartást és erőt kívánok a továbbiakhoz és kívánom, hogy ne legyen baja a babádnak!!!!

2014. szept. 12. 06:26
 44/48 anonim ***** válasza:
Szia! Jobban vagy?
2014. szept. 12. 08:15
 45/48 anonim ***** válasza:
Apasági nyilatkozatot megtagadhatod de szülés után ő bírósághoz fordulhat és kérheti az apaság megállapítását, téged köteleznek DNS tesztre aztán ha ő az apa máris jár neki min a láthatás.
2014. szept. 12. 10:34
 46/48 A kérdező kommentje:

Sziasztok!hál isten nincs baj!4óra fele el is tudtam aludni!

A szívem darabokban,de az a legkisebb baj most!igen,felkészülök a jövőre!szóval lehet,hogy később láthassa a gyereket!ez nem jó hír!de mindig ezek nyernek!a bántott,megalázott nőket pedig még évekig roncsolhatják!hát ez szép!

2014. szept. 12. 11:42
 47/48 anonim ***** válasza:
Szia. Most olvastam a kérdésed és a sztorit. Sajnálom nagyon , ami történt veled, de hidd el , nem vagy ezzel egyedül. Tudom, ez nem jó dolog, de túl kell élni. Én bár még fiatal voltam, nem volt baba a dologban, de a volt pasim engem is megcsalt, többször átvert, megbocsátottam neki először, másodszor már nem. Hidd el ez a fájdalom, amit érzel , el fog múlni és sokkal jobb lesz minden. Csak a babára gondolj, és találkozz a családtagjaiddal, barátokkal, ők majd segítenek elfelejteni. Rá fogsz jönni, hogy sokkal jobb nélküle, idegeskedés nélkül. Babát pedig egyedül is fel tudod nevelni, főleg, ha van, aki segít. Csak idő kérdése, tudom, hogy most nagyon fáj. De a baba miatt próbálj meg ne idegeskedni, és gondolj arra, hogy mennyivel boldogabb vagy így szabadon, mint egy hazug kapcsolatban! Minden jobb lesz, fel a fejjel, nem vagy egyedül!! :)
2014. szept. 12. 12:12
 48/48 anonim ***** válasza:

Kérdező nem akarlak megbántani de azért az a nő választja a gyerekei apjának azt a férfit nem más.

Te mit szólnál ha nem láthatnád a saját gyerekedet? Mellesleg gyereknek apára is szüksége van.

2014. szept. 12. 13:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!