Megtehetem, hogy az apuka ne vehessen részt a születendő gyermekem életében?
7hetes vagyok most tudtam meg 10 év könyörtelen hazugságait!nem szeretném,hogy bármi köze legyen hozzánk is!van rá esélyem,hogy ezt elérjem?
Köszönöm a válaszokat!
Szia!
Remélem sikerült megnyugodnod! Hasad? Görcsölsz még? Próbálj ne idegeskedni, azt csak bajt okoz.
Átérzem a helyzeted, ugyanebben a cipőben voltam, de én is csak pár hónapig. De teljesen ugyanez a szitu volt, leszámítva hogy én nem vártam babát.
Ha Te úgy látod jónak, hogy nem kell a babádnak egy ilyen "ember" (mert ezek nem azok), akkor tégy úgy. Viszont arra készülj fel, hogy várhatóan majd próbálkozni fog, hogy láthassa a gyereket. Lehet, hogy nem most, lehet később. Lehet, hogy csak azért, hogy Téged bosszantson vele, de számolnod kell vele. Ezek a gerinctelen férgek már csak ilyenek!
Neked sok-sok kitartást és erőt kívánok a továbbiakhoz és kívánom, hogy ne legyen baja a babádnak!!!!
Sziasztok!hál isten nincs baj!4óra fele el is tudtam aludni!
A szívem darabokban,de az a legkisebb baj most!igen,felkészülök a jövőre!szóval lehet,hogy később láthassa a gyereket!ez nem jó hír!de mindig ezek nyernek!a bántott,megalázott nőket pedig még évekig roncsolhatják!hát ez szép!
Kérdező nem akarlak megbántani de azért az a nő választja a gyerekei apjának azt a férfit nem más.
Te mit szólnál ha nem láthatnád a saját gyerekedet? Mellesleg gyereknek apára is szüksége van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!