Megtehetem, hogy az apuka ne vehessen részt a születendő gyermekem életében?
7hetes vagyok most tudtam meg 10 év könyörtelen hazugságait!nem szeretném,hogy bármi köze legyen hozzánk is!van rá esélyem,hogy ezt elérjem?
Köszönöm a válaszokat!
Ha házasok vagytok, nem tehetsz semmit. Házasságon kívül egyszerűen nem csináltok apasági elismerő nyilatkozatot.
Azért arra számítsál, egyszer az a gyermek eléd áll azzal a kérdéssel, ki az apám?
Higyjétek el boldogabb lesz az a gyermek az apja nélkül!
Ha az apját nem érdekli,hogy itt van a hasamban,akkor majd a gyermeket miért érdekelje,hogy ő létezik!nem tudok neki megbocsájtani,már annyiszor megtettem mert szeretem,de elég!nem tudom magam mellett elviselni!
egykonnyen nem. ha o akarja latni a gyereket, nehez dolgod lesz. es egyszer majd az a kisgyerek is neg akarja ismerni az apjat. elobb, mint gondolnad. kb 3 evesen ra fog kerdezni, h h lehet, h masokert az oviba is az apukajuk jon , neki meg nincs is...
megertem a fajdalmad, de merlegeld, h ezsk a hazugsagok olyan jelleguek-e h emiatt a gyereked se lassa ot soha az eletben v eleg ga csak te nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!