Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megtehetem, hogy az apuka ne...

Megtehetem, hogy az apuka ne vehessen részt a születendő gyermekem életében?

Figyelt kérdés

7hetes vagyok most tudtam meg 10 év könyörtelen hazugságait!nem szeretném,hogy bármi köze legyen hozzánk is!van rá esélyem,hogy ezt elérjem?

Köszönöm a válaszokat!

2014. szept. 11. 23:20
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
48%

Ha házasok vagytok, nem tehetsz semmit. Házasságon kívül egyszerűen nem csináltok apasági elismerő nyilatkozatot.

Azért arra számítsál, egyszer az a gyermek eléd áll azzal a kérdéssel, ki az apám?

2014. szept. 11. 23:25
 2/48 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk házasok!az utolsó momdatod nem értem,talán én vagyok a hibás!őt nem érdekli,hogy terhes vagyok,hazudik a képemben,és 10évig undorító volt velem!kell egy ien ember,egy apa?bocsi,ha nem így gondoltad,nekem úgy hamgzott!
2014. szept. 11. 23:28
 3/48 anonim ***** válasza:
80%
Mi értelme van? Utálod értem, de a gyerkőcödnek az apja. Add meg neki az esélyt hogy megismerhesse az apját és maga eldönthesse hogy akarja e tartani vele a kapcsolatot vagy sem.
2014. szept. 11. 23:29
 4/48 A kérdező kommentje:
Most tudtam meg mindent!a válaszodat köszönöm!
2014. szept. 11. 23:29
 5/48 A kérdező kommentje:

Higyjétek el boldogabb lesz az a gyermek az apja nélkül!

Ha az apját nem érdekli,hogy itt van a hasamban,akkor majd a gyermeket miért érdekelje,hogy ő létezik!nem tudok neki megbocsájtani,már annyiszor megtettem mert szeretem,de elég!nem tudom magam mellett elviselni!

2014. szept. 11. 23:31
 6/48 anonim ***** válasza:
80%

egykonnyen nem. ha o akarja latni a gyereket, nehez dolgod lesz. es egyszer majd az a kisgyerek is neg akarja ismerni az apjat. elobb, mint gondolnad. kb 3 evesen ra fog kerdezni, h h lehet, h masokert az oviba is az apukajuk jon , neki meg nincs is...

megertem a fajdalmad, de merlegeld, h ezsk a hazugsagok olyan jelleguek-e h emiatt a gyereked se lassa ot soha az eletben v eleg ga csak te nem...

2014. szept. 11. 23:31
 7/48 anonim ***** válasza:
76%
nyugodj meg egy kicsit. az idegeskedes nem tesz jot a te allapotodban. nem akarod elmondani, h mi tortent?
2014. szept. 11. 23:40
 8/48 A kérdező kommentje:
Gyerekével játszik,én megmondtam neki,őt nem érdekelte,hogy mi lesz vele!értsétek meg,hogy nem kell se neki se nekem ilyen!lesz majd melletteoan férfi,teszek róla,akit szerethet!
2014. szept. 11. 23:42
 9/48 A kérdező kommentje:
Elmondhatom,végülis nem titok!
2014. szept. 11. 23:43
 10/48 anonim ***** válasza:
100%
mi tortent? hogy erted, h a gyerekevel jatszik?
2014. szept. 11. 23:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!