Megtehetem, hogy az apuka ne vehessen részt a születendő gyermekem életében?
Figyelt kérdés
7hetes vagyok most tudtam meg 10 év könyörtelen hazugságait!nem szeretném,hogy bármi köze legyen hozzánk is!van rá esélyem,hogy ezt elérjem?
Köszönöm a válaszokat!
2014. szept. 11. 23:20
31/48 anonim válasza:
nem tudsz most elmenni vkihez?
32/48 anonim válasza:
Amíg nem vérzel, addig nincs baj. Csak tényleg nyugodj meg, írd ki magadból itt nyugodtan, aztán aludj egy jóó nagyot. <3
33/48 A kérdező kommentje:
Nem,senkihez nem tudok elmenni!
Probálok nyugodni,de elég ha csak egy picit jut eszembe,és vége!darabokban a szívem!
Köszönöm,hogy itt vagytok
2014. szept. 12. 00:34
34/48 anonim válasza:
tudom mit érzel... :( igaz nekem nem 10 évig, hanem csak pár hónapig bszta át a fejem, de szörnyű érzés volt. ennek már lassan egy éve, de ha eszembe jut, még mindig fáj.
35/48 anonim válasza:
És ezért ne láthatná a gyerekét? Ha ő akarja akkor joga van látni.
Ok. Tegyük fel 4 évig csak szerető voltál, de azmár igen régen volt.
Most az, hogy jóban vannak, meg elvitte valahova kocsival ekkor probléma?
36/48 A kérdező kommentje:
Mennyire örömteli,hogy vadidegen emberek együttéreznek velem,és itt vagytok mellettem,az az ember,aki elméletileg szeret,és a gyermekem apja,elrohant sértve,mint egy gyerek,leszarva az egészet!
2014. szept. 12. 00:39
37/48 A kérdező kommentje:
Megnézném utolsó,hogy te hogy reagálnál!?de nem kívánok neked ilyet!neked biztos,hogy boldog szép életed van!vigyazzvrá!egyik pillanatról a másikra semmissé válhat!az egész életed!
2014. szept. 12. 00:41
38/48 anonim válasza:
együttérzek, hisz volt hozzá "szerencsém" bár ott szerencsére nem volt baba, aki miatt muszáj lett volna erősnek lennem, így kitombolhattam magam úgy igazán.
39/48 A kérdező kommentje:
Hát igen,ha nem lenne a baba,akko talán én sem érezném magam ennyire nyomorultul!sajnálom,hogy veled is történt hasonló!
2014. szept. 12. 00:48
40/48 anonim válasza:
Mindenesetre légy erős, gondolj a picire, neki igazán szüksége van rád. Amúgy van kire számíts? szülők, barátok, stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!