Megtehetem, hogy az apuka ne vehessen részt a születendő gyermekem életében?
Figyelt kérdés
7hetes vagyok most tudtam meg 10 év könyörtelen hazugságait!nem szeretném,hogy bármi köze legyen hozzánk is!van rá esélyem,hogy ezt elérjem?
Köszönöm a válaszokat!
2014. szept. 11. 23:20
21/48 A kérdező kommentje:
Neki állt görcsölgetni a hasam is,szerencsére nem nagyon,de màr nem mostanában éreztem!ha elmegy miatta,még meg is ölöm!
2014. szept. 12. 00:17
22/48 anonim válasza:
Én is megértelek, nehéz ügy. Én is éltem át csúnya hazugságot, mikor már régen tudtam mi van, kerek perec rákérdeztem, és akkor is a pofámba hazudott... na de én voltam olyan hülye, hogy megbocsájtottam. :D Te ne legyél az.
23/48 anonim válasza:
hat, azok utan en is meggondolnam, h a tulajdon gyerekeit hazugsagra kenyszeritette. azt nem ertem, hogy hogy lehet, h ok se meseltek ennyi even at az ex felesegnek, az anyjuknak rolad. gondolom atmentek a lathatasok alkalmaval es ott voltal te is. vhogy nem eletszeru h 10 ev alatt nem derul ki, h az apjuknak van egy elettarsa .... wzt hogy csinalta?
24/48 A kérdező kommentje:
Az a jó,hogy ez már pofon egyszerű ügy lett!
Jaj,még a görcsölgetés is idegesít!egyre jobban belenyila a baloldalamba!
2014. szept. 12. 00:19
25/48 A kérdező kommentje:
Tudták,hogy vagyok 5év után,csak kb 2éve ismertem meg őket,addig egyedül volt a láthatásokon velük a mamánál!utána hazugságra kényszeríette őket!
2014. szept. 12. 00:21
26/48 A kérdező kommentje:
Mondjátok,hogy nem az lesz a vége a görcsölésnek,amire gondolok!?
2014. szept. 12. 00:21
27/48 anonim válasza:
Ne idegeskedj!!! Nyugodj meg, sz.rd le azt a gyökeret. Gondolj a babára!
28/48 anonim válasza:
nyugodj mrg, hallgass zenet, nezz tvt, hivj fel egy baratot, menj fel vkihez beszelgetni. bmit, ami ellazit. jp volna, ha most nem naradnal egyedul. ne felj, nem lesz semmi baj, csak probalj nem ezen kattogni. anennyire lehet, nyugtasd magad
29/48 A kérdező kommentje:
Én probálom,de emészt!belül teljesen halottnak érzem magam!
2014. szept. 12. 00:26
30/48 A kérdező kommentje:
Éjszaka van,nem tudok kit felhívni!a tv megy!legalább ti itt vagytok velem!
2014. szept. 12. 00:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!