Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megtehetem, hogy az apuka ne...

Megtehetem, hogy az apuka ne vehessen részt a születendő gyermekem életében?

Figyelt kérdés

7hetes vagyok most tudtam meg 10 év könyörtelen hazugságait!nem szeretném,hogy bármi köze legyen hozzánk is!van rá esélyem,hogy ezt elérjem?

Köszönöm a válaszokat!

2014. szept. 11. 23:20
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
10éve vagyunk együtt!neki előttem volt egy felesége van 2gyermeke!jóban vagyunk a gyerekekkel!eddig úgy tudtam,hogy semmilyen kapcsolata sincs az exel!a nagyobbik gyereknek megtanította,h nem mondhatja el nekem azt,h jóban vannak az anyjával,oan meséket hallottam,hogy az anya lelkiterrorban tartja a gyerekeket,az ex utálja őt,meg engem is!aztán a 14éves lány megtudta,h féltestvérük lesz,és kitálalt,mert egy ien hazugságba nem jöhet a baba,ezeket nekem tudnom kell!aztán kiderült,hogy a 10évből az első 4 évben együtt dug* minket,az ex sem meg én sem tudtunk egymásról,azt mondta úgy voltak mint egy család,aztán ennek vége lett,de folyamatosan feljárt hozzájuk,kávéztak,cigiztek,beszélgettek,minden!ezek után beszélgettem az exel is,természetesen az együttlétüket ő mondta el!ezt szombaton tudtam meg!megbocsájtottam a gyermek miatt!azóta a kislány megszakította az apjával a kapcsolatot,mert neki egy ilyen emberre nincs szüksége,de mellettem áll,beszélünk is mindennap!akkor megbeszéltük a párommal,hogy innentől kezdve egyenes lesz velem,még én kértem,hogy hozza rendbe a kapcsolatát a lányával!ma megkérdeztem páromat,hogy milyen napja volt,nem számolt be arról,hogy felhívta ma is az exét,és elvitette magá vele valahova,mert éppen nem volt autója!rákérdeztem,hogy beszéltek a kislánnyal azóta,azt mondta nem,aztán megkérdeztem a kislanyt is,ő azt mondta igen,na akkor megkérdeztem,hogy az exel is volt valami,válasza,nem!megkérdeztem a kiaslánytól,a válasza az volt,amit elöbb leírtam,hogy elviette magát valahova!utána is rákérdeztem,akkor jött megint a hazugság!aztán persze én vagyok a rossz,mert én nem kérdeztem rá konkrétqn,hogy ki volt ma,csak azt,hogy milyen napja volt!megsértödött elrohant!írtam neki,hogy 2perce van,h felhívjon vagy elveszít minket!nem tette,kaptan egy undorító smst,amiben persze én vagyok a rossz!nagyvonalakban ennyi!
2014. szept. 11. 23:57
 12/48 anonim ***** válasza:
21%
De mi az az óriási hazugság, ami ennyire kiborított? Már ha nem titok. Ám ha nem vagytok házasok, akkor megteheted, akkor azt írják majd be, hogy apja ismeretlen.
2014. szept. 11. 23:57
 13/48 A kérdező kommentje:
10év mindennapja hazugság volt!egy naiv kis hülye vagyok!
2014. szept. 12. 00:00
 14/48 A kérdező kommentje:
Szombaton azt mondta egyenes lesz velem!itt a baba meg minden,szeret meg minden!még ő mondta,hogy megkönnyebbült,hogy elmondta helyette a kislány és az ex is,aki most szintén azt mondta,hogy számíthatok rá is!4nappal később az ìgéret után újabb hazugság!a gyermekeit arra kérte hogy hazudjanak nekem mindenről!ember az ilyen!
2014. szept. 12. 00:04
 15/48 anonim ***** válasza:
100%
Akkor minek vagytok még együtt?
2014. szept. 12. 00:05
 16/48 A kérdező kommentje:
Mondom,hogy ezeket szombaton tudtam meg,akkor megbocsájtottam,hogy megprobálja helyre hozni,akar minket!aztán 4napra rá újabb hazugság!de most már kiraktam!nem is érdekli!értitek már,hogy miért nem kell nekünk?
2014. szept. 12. 00:07
 17/48 anonim ***** válasza:
64%

igazad van, bagyon gaz a pasid. nem is etem, h lehetsz meg ott azok uran, h ezeket kideritetted. szakits es koltozz el, szerintem. a tobbire meg meg van kb 7 honapod, azalatt el tudod donteni, h legyen-e kapxsolata a gyerekkel.

sajnalom. remelem talalsz egy normalis pasit

2014. szept. 12. 00:07
 18/48 A kérdező kommentje:
Ne haragudj 12 es válaszoló,véletlenül a kék kézre nyomtam!zöldre akartam,de telóról vagyok!sajnálom
2014. szept. 12. 00:08
 19/48 A kérdező kommentje:
17es:köszönöm,hogy megértesz,azt hittem már én leszek a hibás,mert nem akarom,hogy részt vegyen az életünkben!
2014. szept. 12. 00:11
 20/48 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg, a stressz nem tesz jót, még a végén baja lesz a babádnak.

A pasit hajtsd el. Az ilyenek hiába ígérgetnek, amint lehetőségük van megcsalják a párjukat.

Szóval nyugi, küldd el végleg a pasit, szüld meg a gyereket és kérjed a gyerektartást. Mire megszületik addigra valószínűleg megnyugszol egy picit és akkor majd elbeszélgetsz vele hogy akarja e tartani a kapcsolatot a gyerekkel vagy sem, de téged felejtsen el. Elhiszem hogy fáj hogy megcsalt de erről a gyerek nem tehet és ettől még lehet jó apja. Oké az ilyenből ritkán lesz jó, de az esélyt meg kell adni.

2014. szept. 12. 00:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!