Megtehetem, hogy az apuka ne vehessen részt a születendő gyermekem életében?
7hetes vagyok most tudtam meg 10 év könyörtelen hazugságait!nem szeretném,hogy bármi köze legyen hozzánk is!van rá esélyem,hogy ezt elérjem?
Köszönöm a válaszokat!
igazad van, bagyon gaz a pasid. nem is etem, h lehetsz meg ott azok uran, h ezeket kideritetted. szakits es koltozz el, szerintem. a tobbire meg meg van kb 7 honapod, azalatt el tudod donteni, h legyen-e kapxsolata a gyerekkel.
sajnalom. remelem talalsz egy normalis pasit
Nyugodj meg, a stressz nem tesz jót, még a végén baja lesz a babádnak.
A pasit hajtsd el. Az ilyenek hiába ígérgetnek, amint lehetőségük van megcsalják a párjukat.
Szóval nyugi, küldd el végleg a pasit, szüld meg a gyereket és kérjed a gyerektartást. Mire megszületik addigra valószínűleg megnyugszol egy picit és akkor majd elbeszélgetsz vele hogy akarja e tartani a kapcsolatot a gyerekkel vagy sem, de téged felejtsen el. Elhiszem hogy fáj hogy megcsalt de erről a gyerek nem tehet és ettől még lehet jó apja. Oké az ilyenből ritkán lesz jó, de az esélyt meg kell adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!