Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tervezett, vagy nem tervezett...

Tervezett, vagy nem tervezett baba volt? Hogyan derült ki, és mit éreztetek, amikor kiderült? Mikor, és hogy mondtátok el az apukának? Ő hogyan reagált?

Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm.

2014. júl. 15. 15:29
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

Tervezett baba, első próbálkozós hónap.

Még a nem várt előtt kíváncsiságból ellőttem egy tesztet, mielőtt dolgozni mentem...

mikor letelt az a pár perc, hívtam a férjem telefonon, hogy vagy hibás a teszt, vagy képzelődöm, mert talán mintha látnék valamit... hosszas nézelődés után úgy gondoltam, hogy hibás a teszt, mert nem rendes második csík jött ki, hanem egy piros paca, így nem is foglalkoztam tovább vele, kidobtam (főleg azért sem gondoltam, hogy máris összejött a baba, mert csak az első hónap volt, meg korábban azt mondta a nődokim, hogy valszeg segítség kell majd a teherbeeséshez).

Másnap reggel a férjem is otthon volt és kérte, hogy csináljak még egy tesztet, megtettem, de nem foglalkoztam vele igazán, mert még a havi is messze volt, (11. DPO-nál tartottam) plusz az előtte napit hibásnak véltem, így én készülődtem a munkába, a férjem meg haláli aranyosan gubbasztott felette, majd elkezdett kiabálni, hogy látja, látja, látja... :D

Én nem is hittem neki, azt hittem csak poénkodik, de megnéztem és tényleg ott volt :)

És már csak napok kérdése, és a "hibás tesztünk" köztünk lesz... :)

Szóval nekem a férjem mondta el, hogy pozitív és nem én neki... :D :D

2014. júl. 16. 14:28
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem tervezett babácska az új kapcsolat első együttlétének gyümölcse. Nem védekeztünk és 48 órán belül vettem be esemény utáni tablettát, de mégsem nyugodtam meg, 3 hét múlva együtt csináltuk egy tesztet..

Én kicsit kétségbe estem de ő teljesen nyugodt volt és engem is nyugtatott hogy minden rendben lesz.

2014. júl. 19. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!