Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mikor mondtátok el a...

Ti mikor mondtátok el a családnak hogy baba lesz?

Figyelt kérdés
3.babát várjuk.Anyum tudja...Párom szülei még nem.Igazából még az elején vagyok.Jövő héten megyek dokihoz most 6 hetes körül vagyok.Párom szerint ráér az anyja megtudni....Majd júliusba:P Sajnos elég pletykás és a helyi boltba melózik....De mikor megyek dokihoz ő vigyáz a kicsire addig.Egyedül nem akarom neki megmondani,de hazudni se.Jó a kapcsolatom vele....Mit tegyek???Mondjam el neki ha megjöttem a dokitól?Vagy hagyjam a páromra?Nem akarom hogy meg sértődjön az anyja mert netán mástól tudja meg
2013. jan. 28. 08:48
 1/8 anonim ***** válasza:

anyunak a pozitív tesztnél telefonáltam, anyósom csak hetekkel később tudta meg, párom így szerette volna..

ülj le Pároddal, beszéld meg vele, hogy nem szeretnéd, ha sértődés lenne anyósod részéről, ezért minél hamarabb elmondanád neki. ez így tiszta :)

miért várna párod júliusig, ha szabad megkérdezni? :)

2013. jan. 28. 08:52
 2/8 anonim ***** válasza:
12 hetesen mondtam el. Munkahelyen előbb tudták, mert levágták, amikor nem mentem be dolgozni. Tudták, hogy tervezzük a babát. Szerencsére nem egy városba lakunk a szülőkkel, így nem tudhatták meg mástól. Előbb nem akartam, mert az elsőt 6 hetesen elvesztettük. Bár akkor sem mondtam el senkinek, de mégis inkább vártunk a másodiknál. Szerintem még próbáld kihúzni magad valahogy az anyósod előtt, amíg beszélsz a pároddal, hogy ezt így nem lehet (nálatok nem adottak a körülmények). 3. terhesség amúgy is hamar fog látszani, a gyerekek is elszólhatják magukat. Abból csak sértődés lesz...
2013. jan. 28. 08:54
 3/8 A kérdező kommentje:
A júliust csak poénból mondta:) Párom nem akarja hogy mindenki ezzel faggassa ha vásárolni megy a boltba én ezt megértem.De minden csoda 3 napig tart szerintem...
2013. jan. 28. 08:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Fiam 6 éves neki nem mondtuk még el mert elmondaná kicsi meg 18 hós még nem beszél rendesen így nem mondaná el....Én se akarom hogy mástól tudja meg...
2013. jan. 28. 08:57
 5/8 anonim ***** válasza:

Anyukáinknak 7-8 hetesen, közeli rokonoknak, barátoknak pár héttel később.

Szerintem együtt mondjátok el. :)

2013. jan. 28. 09:18
 6/8 frászkarikaborsó ***** válasza:
12 hetesen mondtam el mindenkinek, én nagyon féltem hogy baj lesz és tudtam hogy rosszabb ha csalódniuk kell mintha egyáltalán nem is tudtak volna róla. Viszont ha úgy adódott volna hogy az egyik oldali szülőknek meg kell hamarabb mondani, akkor a másik oldali szülőknek is megmondtuk volna. Pont azért hogy véletlenül se legyen sértődés.
2013. jan. 28. 14:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi egyből elmondtuk a családnak,anyukám már amúgy is sejtette,elég volt rám néznie.:)

A férjem is mindenkinek mondogatta,olyan büszke volt,úgy kellett leállítanom,hogy azért nem kell még világgá kürtölnie.:)

Munkahelyen 8 hetesen mondtam el,mert napi 10 órát dolgozom egy üzletben,és nem bírom végig állni,és ott is sejtették.

Szóval nálunk így történt.

2013. jan. 31. 10:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Anyu a poz teszt után tudta meg, apósomék 15 hetesen mondtam el. Igazából karácsonykor akartuk, de nem jöttünk most úgy össze. Mi nem lakunk egy városba.

Szerintem ha jó a viszonyotok és pláne egy városban laktok minél előbb mondjátok el neki.

2013. jan. 31. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!