Ötletek, frappáns megoldások érdekelnek: hogyan mondtátok el a családnak, hogy jön a baba?
Mi a nagyszülőknek vettünk egy gyönyörű kristály kis cipellőt (baba cipő formájú, kis masnival) és azt adtuk át nekik a "nagy hír" bejelentésekor. Azonnal vágták a dolgot, és nagyon örültek.
A második gyerkőcnél az ultrahang fotót kereteztük be.
Mi is a nászútról hazaérve mentünk a nődokihoz először, de a teszt már az esküvő előtt 2 nappal elárulta a dolgot.
Amikor legközelebb mentünk a szüleimhez, akkor megvártuk, míg mindenki a szobában legyen és elkezdtük mondani, hogy "Van egy jó hírünk..." Ebből már mindenki tudott mindent, sőt a születési dátumot kezdték rögtön tippelgetni. :)))
Mi rajzoltunk a leendő nagymamáknak. Pálcikaemberkéket, mintha egy gyerek rajzolta volna. Volt ott Anya, Apa, Nagyi meg egy pici csecsemő, alá írva Én. A szöveg az volt, (kicsit kriksz-krakszos betűkkel, szintén mintha gyerek írta volna) hogy : "Szia Nagyi! Találkozunk 2012. júniusában. Puszi, Én."
Leendő Nagypapának és Dédinek vidékre érkezvén csak annyit mondtunk, hogy "mi most már hárman jöttünk." :)
A Nagymamiknál a "levél" azóta bekeretezve ki van akasztva. :)))
A születésnapomat tartottuk. Az én családom és a féjem családja is hivatalos volt. Megvacsorázott mindenki, jött a torta. Elfújtam a gyertyákat és akkor a férjem mondta, hogy szeretne mondani pár szót. Megdícsért, sok jót kívánt, és egyszer csak közölte, hogy már nem vagyok egyedül.... Mindenki ledöbbent, de aztán már örültek is nagyon, senki nem számított rá, hiszen a fiam 14 hónapos volt ekkor, én meg már 12 hetes terhes a kislányunkkal. Most járok a 23. héten. :-)
A fiammal a hírt úgy közöltük a nagyikkal, hogy: nyárra szerveztünk egy kis plussz elfoglaltságot. Mindenki tudta miről van szó.
Én megkérdeztem, hogy a padláson lévő bölcső kell-e majd a muskátlihoz....:-)
Mondjuk nálunk nem volt örömteli hír. Ők örültek, mi nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!