Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érdekelnek népi hagyományok a...

Érdekelnek népi hagyományok a baba nemének megállapítására?

Figyelt kérdés

[link]

Sokszor olvasok hasonló kérdéseket. Találtam ezt a cikket, nagyjából minden összegezve van benne, kínai fogantatási naptár is van benne. Olvassátok szeretettel!

2011. ápr. 26. 12:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Erdekes dolgokat ir, mondjuk meg nem tuom a baba nemet, de mindkettobol van ami talal ram!
2011. ápr. 26. 12:44
 2/13 anonim ***** válasza:
Még nem olvastam el,de kedves Tőled. Köszönjük! Végre semmmi pocskondiázás.. :-) Tényleg köszi!
2011. ápr. 26. 12:44
 3/13 anonim ***** válasza:

Köszi! A kisfiamnak lánynak kellett volna születnie a kínai naptár szerint.:)Vannak a cikkben igaz tünetek,mekyek rám is igazak voltak.

Szép napot kívánok mindenkinek!

2011. ápr. 26. 12:45
 4/13 anonim ***** válasza:
Hááát, ez olyan hogy van ami bejön, valami nem, pont mint az élet más területein:) A kínai naptár szerint a kisfiam tényleg kisfiú, de a kislányom is fiúnak kellene ezek szerint szülessen, ez pedig valószínűtlen..:)
2011. ápr. 26. 13:42
 5/13 A kérdező kommentje:
szívesen linkeltem be, unatkozó időszakokban olvasgathatja az ember, de tényleg vagy bejön, vagy nem. Nekem lányt mond a kínai naptár, még nem tudom, mi lesz, de igazából én sem hiszek benne. Csak emlékszem, hogy több, ezekre az infókra irányuló kérdés is volt már.
2011. ápr. 26. 13:58
 6/13 anonim ***** válasza:

Érdekes volt végig olvasni és főleg annak tudatában, hogy kislány van a pocakban!

Rám a több jellemző fiúra utal, de sok volt ami lányba volt benne!

De hát biztosat csak az uh mutat és majd a szüléskor derül! :D

23+6

2011. ápr. 28. 15:56
 7/13 anonim ***** válasza:
Jópofa :) Fiam lesz, de a kislányommal is pont ilyen volt a terhességem, tehát kb. 50 %.
2011. ápr. 28. 17:12
 8/13 anonim ***** válasza:

2 fiú terhességem volt... az összes lány tünet rám illett... :D

most várom a harmadik bébit, remélem végre lánykám is lesz :))))))

2011. ápr. 28. 20:47
 9/13 anonim ***** válasza:

Nahát! Tényleg jó pofa!! Köszönöm szépen!!

Bár,okosabb nem lettem,de nagyon érdekes volt ezt elolvasni!

Magam is a 3. babát várom,és 2 kislány után bizony,jó lenne egy kisfiú!

Boldog babavárást és egészséges kisbabát mindazoknak,akik babát várnak!!

Üdv: 2 gyermekes,20 h.km.

2011. ápr. 29. 10:25
 10/13 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem ez alapján mindkét gyerekem neme bejött a fiam fiú lett és a jelenlegi terhességemet a doki lánynak mondja és a naptár szerint is lány:)

2011. ápr. 29. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!