Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érdekelnek népi hagyományok a...

Érdekelnek népi hagyományok a baba nemének megállapítására?

Figyelt kérdés

[link]

Sokszor olvasok hasonló kérdéseket. Találtam ezt a cikket, nagyjából minden összegezve van benne, kínai fogantatási naptár is van benne. Olvassátok szeretettel!

2011. ápr. 26. 12:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A 10:44-es válaszadó által belinkelt kalkulátor alapján az első fiú lett, a második kislány, és most,a 3. fiú.

Amit család világ féle szerint viszont most lányunk kell,hogy szülessen.

Amit egyszer kinyomtattam-azóta már ki is dobtam,az szerint a 2. gyermekünk fiú.

Ezen az összevisszaságon csak mérgelődök,inkább olvasok babonákat!

Üdv: a 2 gyermekes,20 hetes,fiúban reménykedő km.

2011. ápr. 29. 11:03
 12/13 anonim ***** válasza:

Lányok! én ezt nem értem! mit kell össze adni?

"a korodat a fogantatás pillanatában" -eddig ok, de

"annak hónapjának számával" -vagyis amelyik hónapban fogant?

Ostobának tűnök,tudom,de annyi gond van, kialvatlan is vagyok... nézzétek el nekem!

2011. ápr. 29. 18:05
 13/13 sumergo ***** válasza:

Még nem tudom mi lesz, de ezek alapján egyértelműen fiú.

Bár a rosszullét néha gyötör, de ennek meg amúgy sem hiszek, mert akkor a bátyámnak kellett volna lánynak lennie, mert vele sokat hányt az édesanyám, nekem pedig fiúnak kellett volna születnem. Most pedig babát várok!:-))

2011. ápr. 29. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!