Tényleg van már esély a baba nemének megállapítására?
van olyan ismerősöm, aki a 12 hetes UH-n megtudta mije lesz... d volt olyan is aki csak a 32. héten... én sem tudom még sajna:(
24hetes km
A dokitól függ tényleg! a 16h uh-ot más csinálta nem a dokim és nagyon faramuci volt, még a monitort se fordította oda, hogy láthassam a babómat. A 18h uh-on már az én dokim volt és elöször azt mondta takarásban van ,nem látja a nemiszervet...aztán "egy varázsütésre" kinyújtózott a picurkám és kiderült, hogy kislány! 90%-ra mondta az orvos. Azért még nem merem beleélni magam, majd a 4D-s uh-on megtudom pontosan....csak az még egy hónap mire megyek. :(
Türelem, te is hamarosan megtudod mitek lesz!!!
Boldog babavárást!
24h kismama
Ez függ az UH-tól, az orvos felkészültségétől, de legfőképpen a babád mozgásától, hogy hajlandó-e "megmutatnia" magát.
Majd írd meg, hogy mit mondott az orvosod.
Én holnap megyek a 18 hetes UH-ra, én is bízom benne, hogy megmondják.
Van rá esély, de nem biztos, hogy jól látja még, azért ilyenkor még elég picik.
De ha nagyon akarod tudni, akkor lehet venni tesztet ami megmondja. 10. héttől lehet nézni. 100%-os eredményt ad. Úgyanolyan mint a terhességi teszt. A bibi csak az, hogy több mint 10.000 Ft!
Én ennyiért inkább úgy voltam, hogy várok, majd megmutatja magát, ha ő is úgy gondolja!
Szia, 16.37-es vagyok.
Azóta már biztosan kiderült a baba neme, kisfiú vagy kislány lesz? :)
Én most vagyok 26 hetes, nálunk még mindig nem tudni, képzeld. Kedden megyek 4D-re, hogy végre kiderüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!