Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg van már esély a baba...

Tényleg van már esély a baba nemének megállapítására?

Figyelt kérdés
Egy honlapon olvastam, hogy ha a baba jól fekszik, akkor a 14. héten már van rá esély, hogy 70 %-os pontossággal megmondja a doki a nemét. Én ma megyek hozzá, ennyi idős vagyok, és kíváncsi vagyok, hogy ez tényleg igaz-e, van-e rá esély? (még akkor is, ha tudom, hogy nem 100 % lenne, de akkor is...) Vagy ez teljesen kizárt?
2010. jan. 18. 13:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy fekszik a bab és nagyon tapasztalt, jó szemű a doki, akkor lehet, hogy meg fogja tudni mondani. Nem mindegyik szereti viszont ilyen korán elmondani, mert pici a baba és nagy még ilyenkor a tévedés lehetősége.
2010. jan. 18. 13:56
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

van olyan ismerősöm, aki a 12 hetes UH-n megtudta mije lesz... d volt olyan is aki csak a 32. héten... én sem tudom még sajna:(

24hetes km

2010. jan. 18. 14:05
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 12 hetesen azt mondta, ha tippelnie kellene, akkor fiú. 18 hetesen azt mondta "Tuti fütyi és ez nem változhat."
2010. jan. 18. 14:43
 4/11 anonim ***** válasza:

A dokitól függ tényleg! a 16h uh-ot más csinálta nem a dokim és nagyon faramuci volt, még a monitort se fordította oda, hogy láthassam a babómat. A 18h uh-on már az én dokim volt és elöször azt mondta takarásban van ,nem látja a nemiszervet...aztán "egy varázsütésre" kinyújtózott a picurkám és kiderült, hogy kislány! 90%-ra mondta az orvos. Azért még nem merem beleélni magam, majd a 4D-s uh-on megtudom pontosan....csak az még egy hónap mire megyek. :(

Türelem, te is hamarosan megtudod mitek lesz!!!

Boldog babavárást!

24h kismama

2010. jan. 18. 14:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem a 12. héten megtudták mondani,pedig ikreim lesznek!
2010. jan. 18. 15:20
 6/11 anonim ***** válasza:
12 hetesen biztosra mondták a fiút, sőt én is láttam a fütyit. De a 23. héten kiderült, hogy az nem az volt.Most 33 hetes vagyok és még kislány :-)!
2010. jan. 18. 16:01
 7/11 anonim ***** válasza:

Ez függ az UH-tól, az orvos felkészültségétől, de legfőképpen a babád mozgásától, hogy hajlandó-e "megmutatnia" magát.

Majd írd meg, hogy mit mondott az orvosod.

Én holnap megyek a 18 hetes UH-ra, én is bízom benne, hogy megmondják.

2010. jan. 18. 16:37
 8/11 anonim ***** válasza:

Van rá esély, de nem biztos, hogy jól látja még, azért ilyenkor még elég picik.

De ha nagyon akarod tudni, akkor lehet venni tesztet ami megmondja. 10. héttől lehet nézni. 100%-os eredményt ad. Úgyanolyan mint a terhességi teszt. A bibi csak az, hogy több mint 10.000 Ft!

Én ennyiért inkább úgy voltam, hogy várok, majd megmutatja magát, ha ő is úgy gondolja!

2010. jan. 18. 17:48
 9/11 A kérdező kommentje:
nem tudta...sőt, még hülyének is nézett, hogy ennyi idős terhesen ilyet merek kérdezni, mert ez még "szinte lehetetlen"...meg sem prbálta kideríteni...na mindegy, majd pár hét múlva talán...sziasztok
2010. jan. 19. 09:05
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia, 16.37-es vagyok.

Azóta már biztosan kiderült a baba neme, kisfiú vagy kislány lesz? :)

Én most vagyok 26 hetes, nálunk még mindig nem tudni, képzeld. Kedden megyek 4D-re, hogy végre kiderüljön.

2010. márc. 13. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!