Elmesélnétek amikor az első ultrahangon megláttátok és hallottátok a baba szívverését mit mondtatok? (nem éreztetek)
Én azt mondtam, hogy "óóóóó"
vagy valami hasonló :)
Én az égvilágon semmit nem szóltam, bár nálunk az SZTK-ban nem kapcsolják be a hangot, így csak a szonográfus mutatta, hogy hol ver a szíve.
Tényként elfogadtam, hogy jól van, él és ennyi.
Első uh 6 hetesen volt,akkor még csak petezsákot láttunk. Semmi extra nem volt,csak örültünk,hogy jó helyen van és VAN!
A második uh-n amikor megláttam a nagy fejét,meg a kis testét,a 4 pöttyöcskét,mint végtagokat,akkor mondtam,hogy jajj,de aranyos! Aztán a szívhang után pedig azt mondtam:Ketten? IKREK??? BIZTOS EZ???? Pedig láttam mindkettőjüket! És aztán nem bírtam néhány percig felkelni a döbbenettől.:D
Azt,hogy hála istennek!
(előtte 2 héttel még csak petezsákot látott)
És azt,hogy milyen sokat nőtt a háza :)
Mi is csak vigyorogtunk a férjemmel és annyit mondtam, hogy de aranyos, ugye?
Örültünk meg minden, de azért nem fakadtam sírva. :)
9+4hkm
7. heti UH-on egy szívhang volt, s ha jól emlékszem, az égvilágon semmit sem mondtam, csak mosolyogtam és mélyeket lélegeztem.
11. heti UH-on két szívhang volt, s az ikrek hírére sok mindent mondtam össze-vissza, de már nem emlékszem rá, hogy miket. :D Ami jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!