Elmesélnétek amikor az első ultrahangon megláttátok és hallottátok a baba szívverését mit mondtatok? (nem éreztetek)
Figyelt kérdés
Csak azért mert én nem sok mindent reagáltam vigyorogtam mint a tejbetök és a doki megjegyezte mi az nem is örül. Ezért érdekelne nálatok hogy zajlott.2012. szept. 5. 14:19
11/11 anonim válasza:
Nekem UH-n nem is hallgatott a doki szívverést, csak megnézte, hogy dobog a szíve és kész. Nekem a védőnő 16 hetesen hallgatta meg először, nem szóltam semmit, csak hallgattam és mosolyogtam, a férjem úgyszintén. Legközelebb szintén a védőnőnél a férjem annyira elérzékenyült, hogy könnyes szemmel hallgatta a kicsi lányának a szívverését...
Azzal semmi baj sincs, ha csak vigyorogsz, mint a tejbetök... mi akkor csináltuk ezt, amikor megtudtuk a nemét. Attól, hogy nem kiáltasz fel, nem mondasz semmit, nem ugrassz a doki nyakába, ugyanúgy örülsz neki!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!