Első baba mozgását mikor lehet leghamarabb érzékelni?
Figyelt kérdés
2012. szept. 1. 19:51
1/6 anonim válasza:
Sokan nem hiszik el, de en mar 16 hetesen ereztem, es olyat ereztem, ami tuti, hogy nem lehett mas:D Lent, egeszen a szemerem dombom alatt ereztem olyat, mintha valaki kaparaszna, szinte csiklandozott. Mondtam is neki, hogy meg ne nagyon assa ki onnan magat:D Viszont csak egy nap ereztem, csak par percre, aztan a 20. hetig semmi. Aztan ujra bejelentkezett:D
2/6 anonim válasza:
Én 17 hetesen kezdtem el érezni de nem minden nap, viszont 20. héttől már rendszeresen.A bnőm nagyon vékony volt és ő már 14 hetesen kezdte érezni.
3/6 anonim válasza:
Én 14 hetesen éreztem, nagyon fura volt és tuti, h azt éreztem, mert mondtam a dokinak és ő is mondta, h ez az! Én elég vékony vagyok, lehet ezért! De szerintem 14-16hetese már lehetséges! A könyvek és az okosok szerint pedig 18-20hetesen! :)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) De 13 hetesen nem érezhetem ugye?:( Olyan volt mintha kaparna valami a köldököm alatt vagy nem is tudom mintha kipukkadna valami buborék,nem tudom nagyon furcsa volt az biztos :)
2012. szept. 1. 22:14
5/6 anonim válasza:
Ha ismered a tested, akkor igen, érezheted. (Teljesen más, mint a bélmozgás.) A 14. héten már én is éreztem apró, lehelet finom bökdösést, de nem voltam biztos benne így nem híreszteltem. Ahogy telik az idő, egyre többet és erősebben csinálja...:)
18 hkm
6/6 anonim válasza:
Én a 18, héten éreztem először, de csak a 20. hét után éreztem erőteljes mozgást, azóta kívülről is érezni, látni. 23hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!