Nektek mikor mondták először meg a baba nemét? Bevált az első tipp? Van itt olyan kismami akinek végig lányt mondtak pl, és mégis fia lett. Mennyire lehet megbízni szerintetek az UH gépekben?
19 héten. 4D uh volt és tényleg lányunk lett.
Egy ismerősömnek a doki meg is mutatta a "fütyit", végig állította, hogy fiuk lesz mégis lányuk született. Valószínűleg a köldökzsinórt látta :)
Nekem a 15.héten 4D-n mondta a szonográfus,hogy kisfiú,még mutogatta is a "kukit" aztán meglepetésként ért a 18.heti genetikai uh-n,hogy kislány. Utána a 23.héten 4D-n ismét kislány,a 32.heti uh-n megint kislány :) A Bajcsyban elég jó az uh gép,és ezer százalékra állítják,hogy kislány,így én el is hiszem,én is annak érzem :)
35hkm
20 hetes 4d-n kislánynak mondták,bár mi semmit nem láttunk.
28+3 hetesen 4d-n ismét kislányt mondtak,ekkor már láttuk a kis szilváját...:)
Tegnap voltunk 30 hetes uh-on,azért megkérdeztem hátha,de nem ott is kislánynak mondták.
Mind a 3 alkalommal 3 különböző orvos mondta ezt.
Szerintem már nem változtat nemet a picurka...:)
30hkm
13. héten kisfiú
19. héten nem mutatta magát
20. hét kislány- és az is maradt, ezt a kromoszómavizsgálat (AMNIO) csak megerősítette
29 hkm
Nekünk a 18.heti Uh-on mondták 100%-ra, hogy lány, egyértelműen megmutatta magát.
Aztán 24 hetesen 4D-n megerősítették, képet is kaptunk a nunijáról.
Szerintem a 4D a biztosabb, ott ritkán tévednek.
A fiút általában pontosabban ki tudják lóni, a lánynál gyakrabban tévednek, de szerintem csak akkor, ha nem mutatja egyértelműen, hogy mi van a lába között, egyébként a hozzáértők látják.
Persze egy idő után már te is láthatod.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!