Lehet hogy mégis megmaradt a baba?
azért ment el a baba, mert rendes ciklusod van?
Sztem cseréld le az orvost!
Most nem értem!
Ha láttak petezsákot, akkor miért mondták,hogy elment a babád?
Egyébként már 300 forintért lehet tesztet kapni, annyi gondolom még belefér!
Kissé értelmetlen a kérdés.
Ha rendes ciklusod van sőt semmilyen ciklus mellet nem megy el a baba. Az nem attól van.. 3 hetes terhességet nekem hasi uh-val állapított meg, ha van petezsák baba is van vagy lesz.
ha a gyerekemről lenne szó pont nem izgatna semmilyen szülinap és vennék egy tesztet bár nem is értem mi a gondod ...mert nértelmetlen a kérdés..
hány éves vagy? vagy kamu a kérdés?
Kedves utolsó!
Nem tudom neked mi az értelmetlen neked a kérdésben! Leírtam , hogy a doki mit mondott és mivel nem egy esetben hallottam olyat, hogy terhesség tényét megállapították, de vérzés miatt azt hitték megszakadt az, aztán kiderült hogy még is fennáll a terhesség! Ebbe bíztam én is!
A kérdés nem kamu, 27 éves, 1 gyermekes anyuka vagyok, és még a jövőhetet meg akartam várni a teszttel, mert ha megjön (ami meg is történt 2 napja) mivel mondták hogy esetleg késhet!
Így már tárgytalan a kérdésem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!