39+3 hetes vagyok és semmi jele a szülésnek. Néha vannak jóslóim de azok se vészesek azon kívül semmi. Nektek is volt ilyen hogy nem volt jele a szülésnek és mégis időre jött a baba?
Még bármikor beindulhat! Van akinek úgy jön, mint derült égből a villámcsapás, más meg hetekkel előtte tudja, hogy készülődik a baba.
Nyugi, légy türelemmel! Mikorra vagy kiírva? Dokival nem beszéltél?
39+3-ra szültem az első babámat, de semmi előjele nem volt, még jósló sem. Derült égből villámcsapás.
Második is derült égből jött, igaz őt túlhordtam pár nappal.
Én is kezdek egyre türelmetlen lenni és 30-ára vagyok kiírva.
Én 2 napja napi 4-5.járok nagy vécézni,remélem ez is jel.
Én szurkolok nektek,h ne kelljen már sokat várni a babátokra:) Nekem minden jel,tünet volt már lassan az utóbbi 1-2hétben,és semmi.
41.hét
Huhh kedves utolsó akkor én egy szót se szólok:)
Kitartást neked remélem mostmár megszületik a babád.
Én jövőhét keddre vagyok kiírva.Addig ha nem lesz semmi akkor megyek a kórházba nst-re és azt mondta a doki hogy 3 napot ráhagynak és utána befektetnek.Na én ezt szeretném elkerülni:)Ezek szerintem akkor tényleg igaz hogy a fiúk lustábbak:)
Nekem is fiam lesz:D Én is azon szurkolok,h ne kelljen inditani,még kaptunk 5-6 napot,mert már átléptem 9nappal a 40hetet.Neked is szurkolok akkor,h időben jöjjön,természetesen:)
41.hét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!