Más is járt már így? 12 hetes UH-n biztosra mondta az orvos, hogy kisfiút vár, a 18 hetesen meg közölte, hogy egész biztos, hogy kislány. A végén milyen nemű baba született?
Hááát, ilyenkor még nagyon bizonytalan. Én direkt nem is kérdeztem rá akkor a 12hetesen.
A 18hetes genetikai UH-n voltam, ott a doki magától mondta,hogy kisfiú. Kérdeztem, hogy ez biztos? Mondta,hogy ha nem lenne biztos nem mondaná, de a fiúkkal könnyebb a dolguk.
Aztán elvoltunk a saját orvosomnál a 19-ik héten, mondtuk neki, hogy a kórházban mit mondtak, azt mondta akkor megnézzük :) És ránagyított nekünk a fütyijére :)
Akkor fogok csak megnyugodni ha megyek 4D-re (25héten) , mert ott teljesen egyértelműen fogjuk látni, hogy mije van. Várom már.
20+4hkm
Köszönöm a válaszokat!
Én is meglepődtem, mikor 12 hetesen már mondta, hogy fiú. Mikor a kislányomat vártam, akkor a 18. hétig nem mondta meg a nemét. Most meg olyan biztos volt benne a 12. héten is, hogy ha neki nem hiszem el, akkor senkinek. Erre tessék :)
Biztos át fogok tudni állni, igazából mindig "lányos anyukának" gondoltam magam, de azért még kell pár nap. Na meg találni egy nevet, az se lesz egyszerű :)
Ha vannak még tapasztalatok, örülnék neki!
Én tegnap voltam a 12 hetes UHn, és örültem, hogy még csak nem is tippelt a doki.
Akkor szeretném csak megtudni, amikor biztosat tud mondani. :)
Tényleg nem jó, amikor tippelgetnek a dokik, mert beleéli abba magát a kismama...
Szerintem 1-2 hét alatt átáll az ember agya egy ilyen hír után. Nyilván igen, azt is fura megemészteni, hogy elképzeled a későbbi életeteket az adott nemű gyerkőcökkel, és utána újra kell rajzolni a történteket.:) Én hasonlóan éreztem magam, mikor közölte a doki a kisfiam után (szintén a 18. héten), hogy bizony a 2. is az.. Nekem kb 1 hét kellett, míg megszoktam a gondolatot, hogy "fiús anya" maradok, és még 1 hét, hogy örülni is tudjak neki. Most meg már ott tartok, hogy azon drukkolok, ne változzon újra, maradjon kisfiú! :) Minden jót, és jó egészséget!
22 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!