Más is járt már így? 12 hetes UH-n biztosra mondta az orvos, hogy kisfiút vár, a 18 hetesen meg közölte, hogy egész biztos, hogy kislány. A végén milyen nemű baba született?
Figyelt kérdés
Tegnap azt is megtudtam, hogy egészséges és természetesen ez a lényeg :) Csak azért érzem magam furcsán, mert egy olyan orvoshoz járok, akinek az UH a specialitása, így mikor 100%-ra mondta 12 hetesen, hogy fiú a baba, akkor beleéltem magam, főleg hogy a családban eddig csak lányok születtek. Tegnap azt is elmondta, hogy 12 hetesen mit könnyű elnézni. Most kell egy kis idő, mire átállok. Ti hogy éreztétek magatokat egy ilyen hír után?2012. máj. 24. 09:55
11/11 anonim válasza:
nekem is 12 hetesen azt mondtak fiu lesz, bar akkor 4D is volt,szoval lehet azzal biztosabb. remenykedem hogy tevedtek mert en annyira kislanyt szerettem volna, bar mar megbekeltem a kisfiuval is.majd csak 1 honap mulva megyek ultrahangra akkor mar biztosra kiderul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!