Nagyon szeretnék a kislányomnak ajándékba egy vörös vagy egy teknőctarka kislány cicát. Tényleg ennyire nehéz ilyen kiscicát találni? Csúnya szóval fizetnék is érte, egész pici máj-júniusi elválasztással is érdekel, várnánk rá.
miért nem keresgélsz menhelyeken?
ott több száz cica vár gazdára egészen biztosan van olyan amit ti is kerestek. nem tudom hol laktok, de itt van a menhelyek és sintértelepek elérhetősége megyei leosztásban:
esetleg ezek közül valamelyik nem tetszik???
ittbővebben: [link]
szóval egy kis keresgéléssel lehet találni bőven jelentkezőt, csak legyen türelmed végignézni. Ezekez 15 perces böngészéssel találtam. Egy óra alatt 4szerennyi linket be tudnék szúrni.
Itt láttam több kicsi teknőctarkát.
de akármelyik apróban pl kedvencapro.hu gazditkeres.hu, haziallat.hu stb. találsz
Szia ! Nem vagyok biztos benne, de a Teknőctartka macsesz az ami 3 szinű ???
Vörös -Fehér-Fekete, vagy Szürke ??
Mert most voltam egy ismerősnél kiscicát választani (nekem még nem volt ) és 3 baba lett , Linkelek neked egy képet a Vörös (Kandúr az enyém) a Fekete-Fehér (Kislány ő is foglalt ) De még van egy kiscsaj , olyan mint a mamája !
Ha érdekel írj nyugodtan ! Bár mi igaz Somogyban lakunk !
Kép:
Teknőctarka színű a cica...
Előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!