Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nagyon szeretnék a kislányomna...

Nagyon szeretnék a kislányomnak ajándékba egy vörös vagy egy teknőctarka kislány cicát. Tényleg ennyire nehéz ilyen kiscicát találni? Csúnya szóval fizetnék is érte, egész pici máj-júniusi elválasztással is érdekel, várnánk rá.

Figyelt kérdés
A kislányom első cicája lenne, én már gyakorlottabb vagyok, kertes házba, szerető gazdikhoz kerülne.
2010. ápr. 20. 15:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

miért nem keresgélsz menhelyeken?

ott több száz cica vár gazdára egészen biztosan van olyan amit ti is kerestek. nem tudom hol laktok, de itt van a menhelyek és sintértelepek elérhetősége megyei leosztásban:

[link]

2010. ápr. 20. 15:40
 2/13 A kérdező kommentje:
Annyi menhely honlapját végignéztem hogy el sem hiszed. Egy helyen találtam egy kis vöröset de ez egy magánmenhely volt ahol a néni csak azonnali ivartalanítási kötelezettséggel adta volna, ez már egy picinél fura volt, majd mikor meghalotta hogy gyerek mellé közölte hogy oda nem adja.... :(
2010. ápr. 20. 15:44
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A vörös cicák legtöbbször kandúrok, a teknőctarkák pedig szinte mindig lányok. Merre laksz? Hátha tudok segíteni.
2010. ápr. 20. 15:46
 4/13 A kérdező kommentje:
Budapesten, de abszolute mobilak vagyunk, sajnos tudom hogy a vörösek általában kisfiúk, de nem adom fel...
2010. ápr. 20. 15:55
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

esetleg ezek közül valamelyik nem tetszik???

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

ittbővebben: [link]

[link]

[link]

[link]

szóval egy kis keresgéléssel lehet találni bőven jelentkezőt, csak legyen türelmed végignézni. Ezekez 15 perces böngészéssel találtam. Egy óra alatt 4szerennyi linket be tudnék szúrni.

2010. ápr. 20. 15:55
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt láttam több kicsi teknőctarkát.

de akármelyik apróban pl kedvencapro.hu gazditkeres.hu, haziallat.hu stb. találsz

2010. ápr. 20. 16:00
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia ! Nem vagyok biztos benne, de a Teknőctartka macsesz az ami 3 szinű ???

Vörös -Fehér-Fekete, vagy Szürke ??

Mert most voltam egy ismerősnél kiscicát választani (nekem még nem volt ) és 3 baba lett , Linkelek neked egy képet a Vörös (Kandúr az enyém) a Fekete-Fehér (Kislány ő is foglalt ) De még van egy kiscsaj , olyan mint a mamája !

Ha érdekel írj nyugodtan ! Bár mi igaz Somogyban lakunk !

Kép:

[link]

2010. ápr. 20. 16:33
 8/13 anonim ***** válasza:
Egy macskánál az ivartalanítás az első, ami mellé az oltások és féreghajtások kellenek, ahhoz hogy felelős állattartó lehess, pláne egy kijárós cicánál. Menhelyen ivartalan macskát kapsz vagy kölyökcicát ivartalanítási kötelezettséggel. Ennek örülni kell. Ha felnőtt macskát vállalsz, akkor megspórolod a befogadásával az ivartalanítás költségét is.
2010. ápr. 20. 20:50
 9/13 anonim ***** válasza:
Nálunk most (ma) született ilyen színű cica! Ha kell írj nekem mert fontos, hogy gazdit találjak nekik (nem tarthatom meg őket... :()! Ajándékba adom!
2010. ápr. 21. 08:59
 10/13 anonim ***** válasza:

Teknőctarka színű a cica...

Előző voltam

2010. ápr. 21. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!